Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 11 z 14 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 196

Téma: Popcorn Hour A-410

  1. #151
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    XBMC je najlepsie MMC na trhu .. vyvyja ho cely svet , tak je to aj logicke ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    67

    Tak jsem se díval na ten Panasonic DMP-BDT700 dnes jedna z možných referencí. Podpora multimédíí největší slabina..Klasika Panasonic. Na VT milion nastavení a na.erou tam malé a bílé titulky. Přitom až na Remux mě VT zatím přečetlo vše.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,558

    Kto raz odskusa otvorene riesenie (vratane vsetkych moznosti pluginov), nikdy sa nevrati k hlupym krabiciam. Nie, zeby bolo XBMC dokonale, ale hlupa krabica bude stale hlupa krabica s minimalnou moznostou vylepseni prichodom noveho fw. Pricom pri sw rieseni moze byt prichod novej verzie zasadnou zmenou (vratane podpory novych standardov, kodekov, atp). Nevraviac o vsetkych moznych customizaciach, ktore su dostupne pre kazdeho, kto ma chut experimentovat.

    Male biele titulky? wtf.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    Oct 2014
    Příspěvků
    22

    Hakmar : to meno a heslo to neberie... Už neviem čo s tým... Mám podozrenie, že som to kúpil s už zmeneným heslom... Dalo by sa s tým v tom prípade niečo robiť?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,092

    Tovarni reset by mel tyto udaje vratit na puvodni hodnoty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    402

    JJ, tak asi len reset do továrneho nastavenia.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Oct 2014
    Příspěvků
    22

    Ďakujem páni, pomohlo to... Iba som prekvapený, že prenos súborov do a-410 cez sieť trvalo oveľa dlhšie, než z externej pamäte cez USB.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,092

    Sitove rozhrani je v tomto pripade logicky pomalejsi nez prime propojeni pres USB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Nováček
    Registrace
    Oct 2014
    Příspěvků
    22

    Existuje vôbec nejaké rýchlejšie prepojenie ntb a a-410 ako priamo cez USB?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Nováček
    Registrace
    Sep 2014
    Příspěvků
    42

    USB 3.0 je pomale?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Nováček
    Registrace
    Oct 2014
    Příspěvků
    22

    Môj ntb nemá 3.0
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,092

    Citace Původně odesláno od rogis66 Zobrazit příspěvek
    Existuje vôbec nejaké rýchlejšie prepojenie ntb a a-410 ako priamo cez USB?
    eSATA.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    Oct 2014
    Příspěvků
    22

    tak som to prepojil priloženým káblom sata, ale nikde som pripojené zariadenie nenašiel.... , treba to nejak spárovať?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,092

    Podivej se do spravce zarizeni a do spravce disku jestli tam disk neni. Mam dojem, ze take musi mit v BIOSU nastaven rezim SATA jako AHCI. Ale prepnutim za chodu si muzes rozhodit funkcnost Win. Podle toho jakou verzi WIN mas.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Nováček Avatar uživatele Nyny_cz
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    22

    Zdravím,
    ježíšek mi nadělil Popcorn Hour A-410 a musím říct, že zatím jsem nadšený, hlavně tím, že to přehraje vše co mu dám.

    Ale chtěl bych se zeptat někoho, kdo tohle zařízení také vlastní, jestli neví, jak dostat k filmům info data. Jde o to, že když dám stáhnout databázi k filmům, tak to nikdy nic nenajde. Možná je to tím, že chci infa v češtině, možná, tím, že filmy nejsou pojmenované originálním jménem .... nevím. A tak bych se chtěl zeptat někoho, kdo s tím má zkušenosti, nejde tam ty data dostat nějak ručně? nebo nejde to napojit na ČSFD?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 14 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Popcorn Hour A-400
    Od hakmar v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 61
    Poslední příspěvek: 27-03-2021, 19:09
  2. Popcorn Hour A-200
    Od Hmm v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 22-04-2017, 11:13
  3. Popcorn Hour A-300 ???
    Od xrenda v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-04-2013, 18:07
  4. Popcorn Hour A-200
    Od Trip77 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-05-2010, 21:55