XBMC je najlepsie MMC na trhu .. vyvyja ho cely svet , tak je to aj logicke ..
XBMC je najlepsie MMC na trhu .. vyvyja ho cely svet , tak je to aj logicke ..
Tak jsem se díval na ten Panasonic DMP-BDT700 dnes jedna z možných referencí. Podpora multimédíí největší slabina..Klasika Panasonic. Na VT milion nastavení a na.erou tam malé a bílé titulky. Přitom až na Remux mě VT zatím přečetlo vše.
Kto raz odskusa otvorene riesenie (vratane vsetkych moznosti pluginov), nikdy sa nevrati k hlupym krabiciam. Nie, zeby bolo XBMC dokonale, ale hlupa krabica bude stale hlupa krabica s minimalnou moznostou vylepseni prichodom noveho fw. Pricom pri sw rieseni moze byt prichod novej verzie zasadnou zmenou (vratane podpory novych standardov, kodekov, atp). Nevraviac o vsetkych moznych customizaciach, ktore su dostupne pre kazdeho, kto ma chut experimentovat.
Male biele titulky? wtf.
Hakmar : to meno a heslo to neberie... Už neviem čo s tým... Mám podozrenie, že som to kúpil s už zmeneným heslom... Dalo by sa s tým v tom prípade niečo robiť?
Tovarni reset by mel tyto udaje vratit na puvodni hodnoty.
JJ, tak asi len reset do továrneho nastavenia.
Ďakujem páni, pomohlo to... Iba som prekvapený, že prenos súborov do a-410 cez sieť trvalo oveľa dlhšie, než z externej pamäte cez USB.
Sitove rozhrani je v tomto pripade logicky pomalejsi nez prime propojeni pres USB.
Existuje vôbec nejaké rýchlejšie prepojenie ntb a a-410 ako priamo cez USB?
USB 3.0 je pomale?
Môj ntb nemá 3.0
tak som to prepojil priloženým káblom sata, ale nikde som pripojené zariadenie nenašiel.... , treba to nejak spárovať?
Podivej se do spravce zarizeni a do spravce disku jestli tam disk neni. Mam dojem, ze take musi mit v BIOSU nastaven rezim SATA jako AHCI. Ale prepnutim za chodu si muzes rozhodit funkcnost Win. Podle toho jakou verzi WIN mas.
Zdravím,
ježíšek mi nadělil Popcorn Hour A-410 a musím říct, že zatím jsem nadšený, hlavně tím, že to přehraje vše co mu dám.
Ale chtěl bych se zeptat někoho, kdo tohle zařízení také vlastní, jestli neví, jak dostat k filmům info data. Jde o to, že když dám stáhnout databázi k filmům, tak to nikdy nic nenajde. Možná je to tím, že chci infa v češtině, možná, tím, že filmy nejsou pojmenované originálním jménem .... nevím. A tak bych se chtěl zeptat někoho, kdo s tím má zkušenosti, nejde tam ty data dostat nějak ručně? nebo nejde to napojit na ČSFD?