Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: prevod WAV na FLAC...problem se zvukem pouze praskani

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    9

    ahoj, prosim o radu...
    naripoval jsem si pres externi zvukovku nejaky LPcka a resim ted zasadni problme pri prevodu do FLACu...

    Zvukovy stopy jsem ripnul do WAV 24bit / 96 000kHz, nainstlaoval si Foobar 2000 a Flac Frontend a ted kdyz chci zcomprimovat Wav do Flacu pri nastaveni Level, 5, 24bit tak vysledny soubor je neposlouchatelny resp vydava to jen tkaovy pipani a klikani, kdyz jsem ale komprimoval Wav kterej byl 44 000kHz a 16bit je vse ok, dokonce i Wav s 96 000/24 kdyz ho comprimuju do 16bit Flacu tak uz to jde... ale 24bit Flac proste mi nejde udelat... Problem je tedy ze nemuzu vytvorit 24/96 000kHz Flac... nevite v cem by mohl byt problem?

    zkousel jsem i jiny dekodery a programy ale vysledek je porad stejnej...

    prosim o radu...dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,369

    nainstaluj si original flac enkoder, pokial bude vysledok rovnaky, nahod jeden track, uvidime, kde je problem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    9

    No presne z tyhle stranky jsem stahoval ...takze poslu sample
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    9

    tady posilam kratkou ukazku www.fotocreo.cz/gigs/test.wav

    wav 96kHz/24bit

    dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,369

    Audio je v poriadku, flac tiez (prvy je robeny originalnym nastrojom, druhy alternativnym. Najvyssia kompresia).
    skontroluj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    9

    Hmm tak a ted fakt nevim co udelat pro napravu ok ... pro blby muzes mi pls nalinkovat presne nastroje co mam pouzit protoze mam dost pocit ze pouzivam ty samy nastroje
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,369

    Na jeden som pouzil dbPowerAMP, druhy je s klasickym command line flac. Mozes pouzit aj takyto frontend
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    9

    Ok ten pouzivam...co ale ted...vyzkousel jsem i jiny a vysledek stejnej...sakra...to ie fakt debilni ze nemuzem najit konkretni chybu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    1,569

    Pokud používáš foobar2000, můžeš zkusit přímo vestavěný konvertor. Doinstaluj si http://www.foobar2000.org/encoderpack, do playlistu nahoď hudbu ve wavu, klikni pravým, convert -> output format: flac. Teď jsem to vyzkoušel na tvé ukázce a výsledný flac je zcela v pořádku (24/96).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,369

    birkus_cz> Daj na web aj vysledok, pozriem sa na to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    9

    Presne takhle postupuju

    ---------- Doplněno v 22:54 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 22:53 ----------

    Www.fotocreo.cz/gigs/test.flac
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,369

    Mne to hra v poriadku (otestovane foobar2000 / aj VLC).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    9

    Www.fotocreo.cz/gigs/test.flac tobe tenhle zvuk hraje?

    ---------- Doplněno v 23:09 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 23:06 ----------

    No jo...mobil prehrava bez problemu...takze problem je nekde v ramci prehravacich kodeku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,369

    ano, cim to prehravas, aky (ako) mas nastaveny zvukovy vystup?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    9

    Bs player...

    Jinak jak nastavit aby z wavu 24/96000 byl flac 16/44000?...diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. problém se zvukem
    Od typek.cz v sekci Editace audia
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-03-2010, 09:58
  2. Problém se zvukem
    Od fonsii v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-08-2009, 10:50
  3. problém se zvukem
    Od garry v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-09-2005, 18:07
  4. Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 21-08-2005, 00:30
  5. problém se zvukem
    Od Tomas49 v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-07-2004, 10:12