Lg nebo panasonic
Chci kupovat nový televizor.Jsem pevně rozhodnut pro plazmu.Zatím vybírám mezi [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ... x-p50x60e/
Kritériem je hlavně a pouze kvalita obrazu.
Zdrojem signálu bude HD satelit(Skylink) pozorovací vzdálenost 4 m.
Chci se ještě zeptat, je rozdíl mezi kvalitou obrazu mezi LG a Pan.?(mám doma plazmu Panasonic,sice jen HD ready ale kvalita obrazu na HD kanálech je krásná)
Takže, bude kvalita obrazu full hd LG tak rapidně odlišná od HD ready na Panasoniku?
Kritériem je hlavně a pouze kvalita obrazu.
Zdrojem signálu bude HD satelit(Skylink) pozorovací vzdálenost 4 m.
Chci se ještě zeptat, je rozdíl mezi kvalitou obrazu mezi LG a Pan.?(mám doma plazmu Panasonic,sice jen HD ready ale kvalita obrazu na HD kanálech je krásná)
Takže, bude kvalita obrazu full hd LG tak rapidně odlišná od HD ready na Panasoniku?
Ano jednu. LG plazmy (moc) neumí a ten Panasonic není Full HD. Kup Panasonic, ale přitlač na model s Full HD. Na 4m bych šel minimálně to 60", klidně 65", obzvláště při HD zdroji signálu.
Je to jiná liga. Ale některým stačí i LG asi tak. Nicméně ST je rozumný poměr cena/výkon, akorát si ověř,že Ti plazma nebliká.
Panasonic je(byl už přestal PDP vyrábět) TOP výrobce v PDP a LG je dá se říci, že v PDP "poslední". Proto ten cenový rozdíl. Za kvalitu se platí a výrobce si nechá zaplatit.
Rozdíl je nejen v obrazu, ale i kvalitě návrhu a použitých součástek. Ale to uživatel běžně neuvidí.
Rozdíl je nejen v obrazu, ale i kvalitě návrhu a použitých součástek. Ale to uživatel běžně neuvidí.
Co prosím znamená "ST" nepochopil jsem zkratku.Jinak plaz. Pan. mam doma,akorát HD a naprostá spokojenost.Nerad bych šel s LG i když full hd s kvalitou obrazu dolů.
No je prostě fakt, že 12000kč za 50 palců je silný argument, obraz to určitě nebude špatný. Pokud budeš preferovat kvalitu obrazu, tak tomu je nejblíže Panasonic ST60 za cca dvojnásobek. To LG bude mít zřejmě horší protisluneční filtr, takže to je třeba taky uvážit...