Nero video 2014
Zdravím všetkých. Prečítal som si veľa príspevkov na tému v čom editovať video. Aj všetky doporučené od KamilZ. Chcel by som sa opýtať tu na fóre či niekto pozná program
Nero Video 2014 alebo Nero 2014 Platinum. Stiahol som si 15-dňoví trial a skúšal som v ňom robiť. Docela sa mi pozdáva, len problém je v tom že mi dovolil vyexportovať jedno dlhšie video a potom už len max 30 sekúnd v trial verzii. Potom mi ponúka kúpiť plnú verziu. Takže som ho až tak moc nevyskúšal najmä výstupné formáty. Mne by vyhovoval preto lebo nie je moc náročný na parametre počítača "mám len notebook" a ďalej že je aspoň v čestine keďže angličtina nie je moja silná stránka. Cenovo je približne na úrovni Pinnacle alebo Corel video studio. Neviem ako by tieto dva programy zvládol notebook. Poprosil by som kto má skúsenosti s programom Nero video 2014 keby sa o ne podelil. Ďakujem.
[HL]mod KZ: [/HL]přesunuto
Nero Video 2014 alebo Nero 2014 Platinum. Stiahol som si 15-dňoví trial a skúšal som v ňom robiť. Docela sa mi pozdáva, len problém je v tom že mi dovolil vyexportovať jedno dlhšie video a potom už len max 30 sekúnd v trial verzii. Potom mi ponúka kúpiť plnú verziu. Takže som ho až tak moc nevyskúšal najmä výstupné formáty. Mne by vyhovoval preto lebo nie je moc náročný na parametre počítača "mám len notebook" a ďalej že je aspoň v čestine keďže angličtina nie je moja silná stránka. Cenovo je približne na úrovni Pinnacle alebo Corel video studio. Neviem ako by tieto dva programy zvládol notebook. Poprosil by som kto má skúsenosti s programom Nero video 2014 keby sa o ne podelil. Ďakujem.
[HL]mod KZ: [/HL]přesunuto
NERO 2014 používám, ale spíš na vypalování od CD po BD. NERO VIDEO jsem také zkoušel, ale na editaci videa bych si vybral jiný program. Moc se tomu ale už nevěnuji, takže jaký vybrat neporadím ...
Softwaru NERO se už celá léta úspěšně vyhýbám. Je to solidní bumbrlíček, který uměl zatěžovat počítač a navíc byl dost "silný" na to, aby dokázal přepsat knihovny jiných programů, které měly co do činění s videem (např. u TV karet s tím byl úžasný a neřešitelný problém). Jestli to ještě platí - nevím.
Nero mi od určité doby (cca verze 9) nesmí do PC, vzhledem k tomu, co vše se instalovalo. Jestli se teď zlepšili, netuším.
[QUOTE=KamilZ;487587]Nero mi od určité doby (cca verze 9) nesmí do PC, vzhledem k tomu, co vše se instalovalo. Jestli se teď zlepšili, netuším.[/QUOTE]
Lze si vybrat, co se má nainstalovat a co ne ....
Lze si vybrat, co se má nainstalovat a co ne ....
Diky vsetkym za odpovede. No tak to vyzerá že som asi tou inštaláciou trial verzie nespravil moc dobre. Chcel by som vyskúšať trial corel video studio x7. Sice je po anglicky no ale skusim. Mám pred inštalovaním corelu odinštalovať nero? Ďakujem
[QUOTE]Mám pred inštalovaním corelu odinštalovať nero?[/QUOTE]
To v každém případě. Snad máš i nějaký nástroj na to, se ho zbavit z registrů
To v každém případě. Snad máš i nějaký nástroj na to, se ho zbavit z registrů
[QUOTE=Ivo Mašek;487606]To v každém případě. Snad máš i nějaký nástroj na to, se ho zbavit z registrů[/QUOTE]
Asi nemám. Nechám si poradiť ak o nejakom vieš. Mám Windows 7 64bit
Asi nemám. Nechám si poradiť ak o nejakom vieš. Mám Windows 7 64bit
Používám Wise disk cleaner a Ccleaner.
Ohledně tohoto tematu: Mrkni se na produkty od firmy Ashampoo. Já používám na jednom PC verzi 13 a na tomto PC verzi 14 (není to ovšem zdarma).
[ATTACH=CONFIG]27231[/ATTACH]
Veškeré trial apod. zkoušet jedině pod virtuálním strojem nebo v sandboxu. Jinak si postupně kompletně zevšivíš OS - zde Windows.
Na odinstalace "reagují" jen velmi dobře napsané programy, resp. instalátory. A těch je velmi málo...
IM: Ccleaner toho dokáže taky hodně "pošahat".
Na odinstalace "reagují" jen velmi dobře napsané programy, resp. instalátory. A těch je velmi málo...
IM: Ccleaner toho dokáže taky hodně "pošahat".
[QUOTE]IM: Ccleaner toho dokáže taky hodně "pošahat". [/QUOTE]
No, je to o nastavení (taky tam zbytečně nenabízí zálohu ..... přiznám se, já si ji dovoluji odmítat a zatím v cajku)
---------- Doplněno v 20:13 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 20:09 ----------
Pořadí, jaké já při čištění používám: Malwarebytes Anti-Malware, Wise Disk Cleaner a jako poslední Ccleaner. Tazatel by ohledně svého problému mohl Malwarebytes vynechat. (já se bez něj neobejdu, neb různě brouzdám)
No, je to o nastavení (taky tam zbytečně nenabízí zálohu ..... přiznám se, já si ji dovoluji odmítat a zatím v cajku)
---------- Doplněno v 20:13 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 20:09 ----------
Pořadí, jaké já při čištění používám: Malwarebytes Anti-Malware, Wise Disk Cleaner a jako poslední Ccleaner. Tazatel by ohledně svého problému mohl Malwarebytes vynechat. (já se bez něj neobejdu, neb různě brouzdám)
CCleaner používám na několika PC k maximálmí spokojenosti několik let a nikdy nic nerozdrbal, rozhodně to nehrozí ve výchozím nastavení. Naopak, ho ještě boostuji pomocí ccenhancer a nenašel jsem spolehlivější program.
Stiahol som Wise Disk Cleaner. Spustil a vyzerá že je všetko OK. Nainštaloval som Corel video studio x7. Dvakrát poklepal na ikonu a NIČ. Po cca 15tich minutách sa ani nespustil. Cez správcu úloh ukazovalo že Corel Video studio x7 je spustený. Pinnacle už mám obavy aj skúšať. Tak teraz neviem, čo spraviť lebo Nero Video 2014 sa mi úplne bez problémov nainštaloval a aj spustil. Videá v plnej kvalite AVCHD spracoval tiež bez problémov. Neviem či si Nero nenainštalujem naspäť. Bol taký nie moc intuitívne ovládateľný ale aspoň v ňom išlo pracovať. Čo vy na to?