Volna diskusia k filmom, uvedených vo vlákne To by freakům nemělo uniknout
Volna diskusia k filmom, uvedených vo vlákne To by freakům nemělo uniknout
Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 18-04-2014 v 15:19
Vcera som sa k tomu konecne dostal. Film ako taky by usiel, keby ma doslova nesrali zakladne chyby vo filme.
V Nemecku sa medzi sebou rozpravaju v anglictine, s obcasnymi nemeckymi vsuvkami do viet? Film preto posobi znacne neautenticky. Z komercneho hladiska chapem takyto pristup, ale ak chcu oslovit aj ine, ako tuctove publikum, z ktoreho sa budu snazit vydojit v zavere nejaku tu slzu, mohli to spravit vernejsie. Aj ked manzelka si slzicku utrela, na mna zial tato chemia nezafungovala, preto hodnotim jemne nadpriemerne 7/10. Po vizualnej stranke (ako tu uz dnes byva) naozaj super.
Tento film som zhliadol aj koli fantastickemu G Rushovi, ktoreho som uz tento rok v jednom filme videl. A tu jeho vykon naozaj stoji za to. Giuseppe Tornatore opat nesklamal, odporucam.
Ivo, naco ti je DVD k fullHD TV?
Pokud bude BR, tak samozřejmě originál BR. Momentálně to ještě ne plackách k sehnání není (je to defacto nový film, takže si holt musím ještě počkat)Ivo, naco ti je DVD k fullHD TV?
Tady tvrděj', že jde o "public" BR-ripy... hned 3x. Tak to snad venku je, ne?![]()
Já čekám, až to bude nabízet Popron. Já tam mám otevřený účet
Jinak podobnou tematikou se zabývá mj. "Unter Bauern - Retter in der Nacht" (2009) nebo také "Annas Heimkehr" (2003), obojí náhodou s Veronikou Ferres v hlavní roli...
http://www.imdb.com/video/imdb/vi835...?ref_=tt_ov_vi
Naposledy upraveno uživatelem StD: 21-04-2014 v 18:35
Tak ten Unter Bauern podle videoukázky - to vypadá moc pěkně![]()
To mám ještě nezpracované na disku.
Ivo> Ak sa ti pacila Zlodejka, mozno sa bude aj The Reader
To jsem ani nezmiňoval, neb' jsem předpokládal, že to dávno má/zná, i ode mne a je to tak trochu moderna...
Jinak co takhle Hasenjagd (1994) (hon na /ruské/ zajíce), to znáte? Také mám.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Qua...rcy_%28film%29
![]()
Předčítače znám. Ta Zlodějka je, dle mého gusta (jiní na to mohou mít samozřejmě jiný názor), lepší. Je to takový opravdovější, skutečnější, .... nevím jak to říct. Pak ještě ten Unter Bauern - to podle ukázky také vypadá na film dle mého gusta.
Tak to jsem neviděl. Ale když čtu: 30-tá léta, Německo, nástup nacismu, Afrika, ..... , tak už tyhle ingredience dávají jistotu zajímavého snímku![]()
Tak je to spíše "červená knihovna" z edice Herzkino, ale pěkně létající veteráni i auta. Nejlepčí je, když se Beinhornová seznamuje se závodníkem Rosemayerem (Auto Union) na Masarykově okruhu v Brně, tak tam na tribuně visí snad všechny vlajky, ale ani jedna RČS... To jim krapet uteklo.
EDITO: Neboť je to přesunuto odjinud, kde je to vysvětleno a obecenstvo to neví, tak Puschpull a IM reagují na toto:
Naposledy upraveno uživatelem StD: 07-06-2014 v 22:20
tak tahleta díla jdou naprosto mimo mě ...![]()