Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 37 z 37 PrvníPrvní ... 27353637
Zobrazené výsledky: 541 až 553 z 553

Téma: Samsung 2014 - UExxH7000, UExxH8000

  1. #541
    Nováček
    Registrace
    Oct 2019
    Příspěvků
    17

    Děkuji Vám moc za rady. Poslední věc jaký je nejnovější Firmware na Samsung UE55H8000 vyplatí se aktalizace? Jednou jsem to udělal u LG 4K BD přehrávače a dost jsem si pohoršil rád bych se toho vyvaroval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #542
    Nováček
    Registrace
    Jan 2020
    Příspěvků
    14

    Poslední je verze 1410.0 z prosince 2019. Aktualizace bych se nebál.
    Překvapilo mě, že nemá stejnou verzi jako všechny ostatní FHD TV serie H. Spis ma podobnou verzi jako 4k modely.
    Na me TV je posledni verze 2900.0 a nic noveho jsem v ni nezaregistroval. Pokud TV nebyla dlouho aktualizovana, zmeni se ti mozna vzhled panelu Smart Hubu (lista, co vyjizdi na spodu obrazovky), asi bych rekl, ze k lepsimu. Ale na rychlost jejiho zobrazeni to bohuzel nema vliv. Niceho jineho jsem si nevsiml od koupe az do ted.
    Naposledy upraveno uživatelem Hight0wer: 15-02-2020 v 01:39
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #543
    Nováček
    Registrace
    Oct 2019
    Příspěvků
    17

    Chtěl bych se zeptat když mám v noteboku TV Skylink Live dostanu přehrávání zrcadlením do TV Samsung UE55H8000? Tv Skylink Live apk bohužel nemá.
    Naposledy upraveno uživatelem Technisat isio stc: 21-02-2020 v 20:40
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #544
    Nováček
    Registrace
    Jan 2020
    Příspěvků
    14

    Ano, jde to. Ta technologie se jmenuje Miracast. Ale asi to nefunguje vzdy, musi to podporovat ovladace, viz https://www.thewindowsclub.com/set-u...windows-10/amp
    Jednodussi je to streamovat z nejakeho zarizeni s Androidem - telefon nebo tablet. Tam se to vetsinou jmenuje Bezdratovy displej nebo Prenaset u nastaveni siti.

    Taky muzete zkusit tohle, sam jsem jeste nezkousel:
    https://www.vojtechkral.cz/bezdratov...-nikdy-snazsi/

    Nebo si od Skylinku vzit misto dekodovaci karty do CI+ zarizeni Kaon MZ-102, jak jsem psal. Mozna to jde vymenit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #545
    Nováček
    Registrace
    Oct 2019
    Příspěvků
    17

    Zeptám možná hloupě jde do TV Samsung UE55H8000 doinstalovat apk Skylink Live?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #546
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,426

    Nejde. Len pre modelove rady od roku 2016 (t.j. TIZEN), tato TV este bezi pod starsim OS.
    Odporucam skusit KODI + plugin Skylink Live TV addon. Je to uplne iny komfort prehravania, bez judderu a cukania, priamo z prostredia KODI.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #547
    Nováček
    Registrace
    Oct 2019
    Příspěvků
    17

    Jestli to dobře chápu ta apk Kodi lze nainstalovat do TV? V noteboku Skylink Live mám.
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 25-02-2020 v 09:05
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #548
    Nováček
    Registrace
    Jan 2020
    Příspěvků
    14

    Nejde, asi myslel v notebooku. Leda by sis koupil nějaký android box - další zařízení, které se připojí na internet a s TV propojí přes HDMI.
    Jak máš do TV přivedený Skylink, rovnou do interního DVB-S2 tuneru a v CI+ zasunutou dekódovací kartu? Pokud ano, můžeš se zeptat, jestli to jde vyměnit za hybridní receiver Kaon, já ho od Skylinku dostal. Mám v něm jak normální programy, tak archiv z internetu - je do něj připojený kabel z paraboly a na internet. Do TV jde HDMI.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #549
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,426

    Nevravel som o notebooku. Otazka znela, ci to ide nainstalovat do TV, odpoved znela jasne: NEJDE.

    Co sa tyka druheho riadku, KODI. Mozes ho pouzit kdekolvek v (HT)PC, alebo v lacnych amlogic krabickach, vlakien tu je na fore plno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #550
    Nováček
    Registrace
    Oct 2019
    Příspěvků
    17

    Dvb-T2 mám vyřešen mám Sat. přijímač Technisat Isio Stc 4K mám ho propojen přes Hdmi obraz je parádní. Červené tlačítko i pip jsem tím získal šlo mi o TV archiv co má Skylink Live. Jediná možnost jak dostat Skylink Live do TV je přes Screen obrazovku pmoci Wifi s Noteboku. Ovšem obraz je nic moc proto jsem myslel, že je ještě jiná možnost s lepším obrazem. Bohužel jak je vidět tak neni to je vše co jsem chtěl škoda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #551
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,426

    Obraz zodpoveda tomu, aky lezie so serverov skylinku, cize cca 720p@4mbit.

    Citace Původně odesláno od Technisat isio stc Zobrazit příspěvek
    Jediná možnost jak dostat Skylink Live do TV je přes Screen obrazovku pmoci Wifi s Noteboku.
    No comment. Treba translator SK->CZ ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #552
    Nováček
    Registrace
    Oct 2019
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    Obraz zodpoveda tomu, aky lezie so serverov skylinku, cize cca 720p@4mbit.



    No comment. Treba translator SK->CZ ?
    Na tak jednoduchou odpoveď nepotřebuji překladač a Slovensky umím velice dobře!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #553
    Nováček
    Registrace
    Jan 2020
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od Technisat isio stc Zobrazit příspěvek
    Jediná možnost jak dostat Skylink Live do TV je přes Screen obrazovku pomoci Wifi s Noteboku. Ovšem obraz je nic moc proto jsem myslel, že je ještě jiná možnost s lepším obrazem.
    Pokud vypada obraz v notebooku lip, zkusil bych ho jeste do TV zapojit pres HDMI nebo VGA. Podle toho, jake ma notebook vystupy. DVI lze taky zapojit do HDMI. Existuji kabely nebo redukce.
    Pokud bude obraz lepsi, je mozne, ze notebook nestiha po wifi obraz prijimat i odesilat.
    Dalsi moznost je koupit nejake dalsi zarizeni, jak psal Vivid. Nad tim bych vazne premyslel, protoze prinos Kodi je mnohem vetsi nez jen pro plugin Skylinku.
    Doporucuju si Kodi nekam nainstalovat (pomuze to s rozhodovanim) - na notebook nebo neco s Androidem a pridat plugin Stream Cinema. Pak neni satelit potreba prakticky vubec.
    https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-faq-stream-cinema
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 37 z 37 PrvníPrvní ... 27353637

Podobná témata

  1. Tip na TV hlavne pre PS3 do 45-50tis Kč
    Od elviszije v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 17-06-2007, 09:55
  2. Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 16-09-2005, 17:02