System sa nejako specialne neprezentoval pod konkretnym nazvom pre uzivatelov, nazov je Orsay OS a v neskorsich radach bol nahradeny TIZENom. Myslim, ze hned rok nato, cize rada "H" bola posledna rada s OS Orsay.
System sa nejako specialne neprezentoval pod konkretnym nazvom pre uzivatelov, nazov je Orsay OS a v neskorsich radach bol nahradeny TIZENom. Myslim, ze hned rok nato, cize rada "H" bola posledna rada s OS Orsay.
Pořid si tohle:
https://m.heureka.cz/multimedialni-c...i-mi-tv-stick/
Nebo něco podobného a máš klid. A můžeš používat i Kodi..
https://www.alza.cz/google-chromecas...v-d6195002.htm S ovladačem, ale ten je taky přes bluetooth, protože zařízení je za TV a klasický IR ovladač by na něj "neviděl". Jinak je hromada multimediálních center s klasickým ovladačem cca. od 800 CZK nahoru.
Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost u TV Samsung UE55H8000, že je možné přehrátím firmware přijímat programy DVB-T2? LG prý vydává ke starším modelům TV s DVB-T2 firmware které umožní zobrazit programy v systému DVB-T2. U TV Samsung UE55H8000 totiž píší, že má tuner DVB-T2 rozhlasové stanice DVB-T2 totiž hrají jak už tady někdo podotkl. Televizní programy bohužel ne.
TV nemusí mít HW pro dekódování HEVC video kodeku. Proto audio (rozhlas) hraje, ale s obrazem je to prostě smůla - přehrát FW jen nestačí.
@Technisat stc
O dve stranky spat som Ti pisal, ze tento model nevie HEVC na internych tuneroch a ziadny SW upgrade to nevyriesi. Moze mat maximalne T2/Mpeg4.
Díky, není to z mé hlavy. Říkal to technik ze servisu mluvil hlavně o LG TV, že to u některých modelů spravil aktualizace firmweru.
Technika pošli do... to ti měl taky říci, pokud to je opravdu technik, že je to právě závislé na HW podpoře, kterou musí TV fyzicky mít instalovanou z výroby (některé modely, šly upgradovat v servisu právě výměnou desky s HW podporou HEVC dekódování). Jinak ti je FW na ...
Ano, je klidně možné, že to má jiný výrobce zakázané jen ve firmwaru a jeho aktualizace pomůže. Ale to není případ Samsungu, rozhodně ne u řady H. Rozsáhlejší průzkum, než jsem provedl já, těžko někdo jiný zopakuje. Pročetl jsem všechno možné, ptal jsem se majitelů různých modelů, nechal jsem si přepájet tuner z jiného modelu, aktualizoval FW a nic. I když televize umí DVB-T2 i HEVC, neumí to zároveň. Signál z tuneru ve formátu HEVC dekódovat neumí. FW máš přitom stejný jako já. Tenhle boj můžeš s klidným vědomím vzdát.
Nakonec jsem to řešil tím Skylinkem a jsem rád, pouštění pořadů z archivu zpětně používáme víc, než sledování pořadů, co aktuálně běží.