Zdravím lidi
chtěl bych po mnoha letech konečně převést několik vhs kazet do pc jenže nějak mi to nejde!!!
mám TV kartu Kworld VS-DBVT-210RF, hybrid...jinak známé jako KW DBVT 210SE hybrid..ovládače bych měl mít nainstalované ve správci zařízení se to nazývá Philps SAA713X, hybrid capture device nooo
připojím k VHS přehrávači který má jen scart.....redukci scart nebo převodník tak nějak která má název VMC-91 je trošku divná protože tam chybí několik pinu schválně..ale myslím že by to neměl být problém .. k té redukci připojím 3 cinche teda červený,žlutý a bíly a druhý konec což je asi Svideo výstup připojím do TV karty a myslel jsem že to v poho stačí pustil jsem programy jako je virtualdub,windows movie maker,hyper media center a TiVme ale nic se nestalo...potom jsem zkusil jen normal analogovou antenu připojil k vhs přehrávači RF OUT a připojil k TV kartě a v programu TiVme, když dám ladit signál, tak to najde... a obraz šlape ...jenže bez zvuku...tak jsem nevěděl co dělat a zkusil jsem to že jsem nechal antenu a přes scart redukci jsem si zas připojil 3 cinche které jsem napojil na další 3 cinche (samice) a druhy konec Jack připojil do konektoru Line in ale stejně nic obraz jo ale bez zvuků ... ve spravci zvuku nebo hlasitosti mam vše v pořádku nemám ztlumené důležité věci
Prosil bych moc o radu ..já už vážně nevím co dál...zaráží mě že třeba nejde ten první způsob S-videem