Tazatel: Hanka
Znění dotazu: Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám v tv 2 tunery a kabelovým rozvodem základní nabídku tv programů z nichž pár je v hd tak jsem si šla dokoupit kartu za 1200,- aby mi šlo více programů v hd. Ale v pípu se mi potom v náhledu nezobrazují ty hd programy pač mám jen jednu kartu. Bylo mi řečeno že si mám koupit další kartu i do druhého tuneru a zaplatit zase 1000,-. Nedá se to řešit nějak jinak? Neexistuje nějaká (rozdvojka)? Připadá mi hodně divné platit dvě stejné karty...
Technika, které se dotaz týká: LED TV Panasinic
Znění dotazu: Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám v tv 2 tunery a kabelovým rozvodem základní nabídku tv programů z nichž pár je v hd tak jsem si šla dokoupit kartu za 1200,- aby mi šlo více programů v hd. Ale v pípu se mi potom v náhledu nezobrazují ty hd programy pač mám jen jednu kartu. Bylo mi řečeno že si mám koupit další kartu i do druhého tuneru a zaplatit zase 1000,-. Nedá se to řešit nějak jinak? Neexistuje nějaká (rozdvojka)? Připadá mi hodně divné platit dvě stejné karty...
Technika, které se dotaz týká: LED TV Panasinic
Pokud nemá TV dva CI sloty pro vložení dvou karet, tak je jediné řešení externí přijímač. Navíc karty pro kabelovky (UPC) jsou s modulem párované, takže nějaké "nabastlené" řešení nepřichází v úvahu, nehledě na to, že i tak s tím TV neumí pracovat.
Jsou tam dva CI sloty pro vložení 2 karet. Takže musím koupit dvě karty a zaplatit za každou. Jiné řešení není asi že?
nevím jak to je u této kabelovky, ale některé moduly umí zpracovávat více programů 6-8, takže by to podle mě mělo jít i na jednu kartu, ale s nějakým kvalitnějším module, bohužel ten bude dražší než druhý modul a druhá karta :) ale u UPC existuje možnost mít další karty v domácnosti za jednu cenu ne?