Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: dekodovani Matrox MJPEG videa na pc bez karty Matrox

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele ditri
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    2

    Prosim o tip jak prehrat a nadale pracovat se soubory nagrabovanymi pres kartu MATROX G200 ktera pracuje s HW kodekem MJPG. Chel bych s temito soubory pracovat na stroji ktery jiz touto kartou vybaven neni.Predpokladam stazeni nejake SW kodeku ktery si s tim poradi. ZKousel jsem morganuv kodek ale nejak to nejede. V premiere to ukazuje ze video je komprimovano pomoci. MATROX MJPEG
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Co si vzpomínám, tak jedině Morgan MJPEG má přímo implementovanou podporu pro Matrox už v nastavení, ale jen u Full-verse. Bohužel jsem ho odinstalil, tak si to nemohu ověřit (mám teď Pegasus), sorry...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele ditri
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    2

    Hmm testil jsem morgana ale kvalita vystupu je neporovnatelna s kvalitou original vystupu na Matroxu byt je rv. 1999
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    649

    A jakeho vystupu? Vystupu z TV out? To je prece veci garfiky a ne kodeku
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele caco
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od ditri
    Prosim o tip jak prehrat a nadale pracovat se soubory nagrabovanymi pres kartu MATROX G200 ktera pracuje s HW kodekem MJPG. Chel bych s temito soubory pracovat na stroji ktery jiz touto kartou vybaven neni.Predpokladam stazeni nejake SW kodeku ktery si s tim poradi. ZKousel jsem morganuv kodek ale nejak to nejede. V premiere to ukazuje ze video je komprimovano pomoci. MATROX MJPEG

    caf skus pic mjpeg video kodek/mcjpg30.zip/prípadne použi ACEmcp603pro v ktorom sa kodeky matrox nachádzajú.Mne osobne to funguje.existuje ešte kodek upravený nejakým turkom ale za boha ho neviem najsť .je to upravený 98-mičkový,aby fungoval aj v xp
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Já bych zkusil MJPEG z FFDShow, případně interní z VirtualDubu. Pokud to je MJPEG, tak se na tom nedá snad nic zkazit. Jedině, že by to Matrox nějak nestandardně upravoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    @Vlada: ...právě že jo a to Matrox-spec-nastavení má jedině Morgan!
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Matrox a HDMI
    Od Gringo_Joe v sekci Bastlení
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 02-12-2010, 18:15
  2. Nastavenie Matrox RTX 100 pre PAL DV
    Od Stratoss v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2006, 11:01
  3. Matrox Digisuite
    Od Stano_tvf v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-10-2005, 08:06
  4. Matrox RT2500 a Win XP
    Od Leon v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-04-2005, 13:44
  5. Z PC (Matrox G550) do TV?
    Od vq v sekci Bastlení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-09-2004, 10:23