Padání vlc při streamování po 12ti hod.
Pomocí vlc streamuju klipy a s vlc se děje něc podivného. Přesně po 12 hodinách se stream sekne a hodí to hlášku: Microsoft Visual C+ + Runtime library - viz. příloha. V PC mám nainstalované všechny knihovny 2005 - 2013. Už jsem vymazal cache a nastavení a opět nastavil od začátku, přeinstaloval verzi vlc, ale děje se to stále. Tak hledám pomoc a radu zde. :)
Ještě doplňuji, že na PC jsou Windows 7.
Ještě doplňuji, že na PC jsou Windows 7.
Našel jsem jen tohle, nejsi sám, komu to po 12 ti hodinách padá: https://forum.videolan.org/viewtopic.php?f=4&t=74963
Vypadá to na bug ve VLC, který se jim tehdy nepodařilo reprodukovat, takže to zřejmě neopravili. Prohledej supportní fórum VLC. Máš runtime C++ vždy poslední verze pro daný "rok"?
Pozn: jak jsem googloval, tak padání VLC při streamování je docela časté ...
Vypadá to na bug ve VLC, který se jim tehdy nepodařilo reprodukovat, takže to zřejmě neopravili. Prohledej supportní fórum VLC. Máš runtime C++ vždy poslední verze pro daný "rok"?
Pozn: jak jsem googloval, tak padání VLC při streamování je docela časté ...
tak VLC je sice super, ale na streamování moc ne ;) co streamuješ za soubory? máš to v nějaké playlistu který potřebuješ měnit?
ffmpeg je třeba fajn, ale s tím playlistem to asi jednoduše nepůjde, spíš bych se podíval po nějaké aplikaci přímo pro takové vysílání, jsou i free verze...na jaký server potom ten obsah je streamovaný? nenapadá mě moc jak softwarově vyřešit playlist a streamování zároveň, leda HW pořídit si vstupní HDMI kartu a propojit jí s výstupem z grafiky a z toho HDMI vstupu karty už SW streamovat na server...je to sice takové krkolomnější ;) SW by to možná taky šlo posílat video do nějakého ovladače a z toho to potom brát do ffmpegu, ale nevím jestli je něčeho takového VLC schopný
ffmpeg je třeba fajn, ale s tím playlistem to asi jednoduše nepůjde, spíš bych se podíval po nějaké aplikaci přímo pro takové vysílání, jsou i free verze...na jaký server potom ten obsah je streamovaný? nenapadá mě moc jak softwarově vyřešit playlist a streamování zároveň, leda HW pořídit si vstupní HDMI kartu a propojit jí s výstupem z grafiky a z toho HDMI vstupu karty už SW streamovat na server...je to sice takové krkolomnější ;) SW by to možná taky šlo posílat video do nějakého ovladače a z toho to potom brát do ffmpegu, ale nevím jestli je něčeho takového VLC schopný
Streamuju stále z VLC (playlist) a vyřešil jsem to tak, že pomocí příkazů v souboru bat se vlc restartuje ještě než uběhne 12 hod. Podívat se můžete zde http://klik-tv.net/. Není to úplně optimální řešení, ale zatím to funguje.