Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Oprava AVI suboru

ha2 (24)|6.3.2014 18:00
Zdravim,

Rad by som ak by niekto vedel pomoct s opravou suborov kontajnera AVI. Subory boli na disku ktory jedneho dna odmietol komunikovat (proste "spadol"). Podarilo sa mi obnovit data pomocou recovery softu no niektore videa sa nedaju kompletne prehrat.
Ma niekto skusenosti s recovery softami? Vyskusal som asi 5 ale vysledok ziadny. Pri spustani vadneho videa pomocou VLC mi hlasi ze je poskodene, bud vytvorit index, alebo ho prehrat tak ako to je.
Pri druhej moznosti video dojde zrejme po chybu povedzme do 50% videa a skonci. Prva moznost nic neriesi. Tie data tam fyzicky su len su v istom bode poskodene (tak si to aspon predstavujem). Vlozenie do edit programu typu premiere nefunguje.

(dlzka suborov 5 az 15 GB) kodek motion jpeg
Vdaka za pomoc.
RoPo (6061)|6.3.2014 18:59
Zkus AVI otevřít jednoduchým free střihadlem VirtualDub nebo VirtualDubMod. Pokusí se jej opravit.
ha2 (24)|6.3.2014 19:33
[QUOTE=RoPo;483825]Zkus AVI otevřít jednoduchým free střihadlem VirtualDub nebo VirtualDubMod. Pokusí se jej opravit.[/QUOTE]

Ano to som skusal hned na zaciatku, dokazem exportovat video ale len po cast kde nastane problem s datami.