PS60E6500 nebo PS60F5500
Těžko radit, já před pár týdny "narychlo" kupoval právě PS60F5500, umřela mi má 55´LCD (stáří necelé 3 roky). Zařekl jsem se, že víc jak 30.000,- za TV už nedám, ta co mi odešla stála skoro pade , prošla záruka "a jeden den" a mám tu z ní šrot, asi se aktivovalo "kurvítko" o něco dříve. Po shlédnutí pár "LED" přístrojů na prodejnách v této cenové kategorii a požadované uhlopříčce jsem taktně od této technologie vycouval a vsadil opět na plasmu (pro rýpaly - ne spotřebu opravdu neřeším, topím elektřinou a jedna brutálně žravá plazmovka se v tom fakt ztratí).Jedna 50´ od Sama mi v ložnici odvádí již několik let dobrou službu (bez vypálených log !) a stejně tak i tři kousky 42´ od Paňáka v dalších místnostech - proč to tedy nezkusit opět.Docela dost mne překvapil obraz (v dobrém), v obchodě to bylo pěkné a doma přímo báječné, byli jsme s manželkou velmi mile překvapeni. Smart funkce - co dodat, pár týdnů pryč a nikdo po nich doma neštěkne, 3D nemlich totéž .... asi jsme hald jiní. HD obraz nemá smysl ani popisovat, bude to stejné jako na ostatních TV - je prostě brilantní. Dva dálkové ovladače návdavkem nejsou k zahození, přes jeden se dokonce nechá Samík ukecat hlasově či graficky (tahy prstem), leč já používám stejně ve spojení s Dreamboxem staré dobré Harmony One a na to žádné jiné DO nemá :-D
Pokud Ti toto shrnutí dá cenný bod do pomyslné tabulky vzít či nevzít, splnil tento příspěvek svůj účel, pokud ne - prd se děje, alespoň jsem mohl zase jednou vyjádřit svůj názor ;)
Pokud Ti toto shrnutí dá cenný bod do pomyslné tabulky vzít či nevzít, splnil tento příspěvek svůj účel, pokud ne - prd se děje, alespoň jsem mohl zase jednou vyjádřit svůj názor ;)
Díky. Každá informace se hodí. Já už protrajdal snad všechny větší elektra a prodejny tv a nějak se nejsem schopen nadchnout pro LED TV, o smart a 3D funkcích nemluvě. Nevím jestli je to chyba nastavení tv nebo mého ustrojí zraku ale i když koukám na UE65F8000 připadá mi že ten obraz nemá prostě hloubku... asi to vyjádřím špatně ale jako by se tam pohybovaly vystřižené fotografie...
Ať již se rozhodneš pro to či ono, smart funkcím a 3D se zřejmě nevyhneš, ale na druhou stranu - nikdo tě nenutí je používat, že ? (i když brejličky jsou opravdu slušivé a dokonce dostaneš dvoje);). Včera mimochodem vyšel na PS60F5500 nový FW, již druhý za tu chvilku co ho mám, ale to je tak hektické vždy - za chvilku už se o nějaký model z roku 2013 nikdo starat nebude.