Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

PS60E6500 nebo PS60F5500

PAIN746 (2)|5.3.2014 23:19
Ahoj, poradíte s výběrem? Nebo prosím o nějakou jinou plazmu cca +/- 30 000,- Díky M.
RossiD (1271)|7.3.2014 13:57
Těžko radit, já před pár týdny "narychlo" kupoval právě PS60F5500, umřela mi má 55´LCD (stáří necelé 3 roky). Zařekl jsem se, že víc jak 30.000,- za TV už nedám, ta co mi odešla stála skoro pade , prošla záruka "a jeden den" a mám tu z ní šrot, asi se aktivovalo "kurvítko" o něco dříve. Po shlédnutí pár "LED" přístrojů na prodejnách v této cenové kategorii a požadované uhlopříčce jsem taktně od této technologie vycouval a vsadil opět na plasmu (pro rýpaly - ne spotřebu opravdu neřeším, topím elektřinou a jedna brutálně žravá plazmovka se v tom fakt ztratí).Jedna 50´ od Sama mi v ložnici odvádí již několik let dobrou službu (bez vypálených log !) a stejně tak i tři kousky 42´ od Paňáka v dalších místnostech - proč to tedy nezkusit opět.Docela dost mne překvapil obraz (v dobrém), v obchodě to bylo pěkné a doma přímo báječné, byli jsme s manželkou velmi mile překvapeni. Smart funkce - co dodat, pár týdnů pryč a nikdo po nich doma neštěkne, 3D nemlich totéž .... asi jsme hald jiní. HD obraz nemá smysl ani popisovat, bude to stejné jako na ostatních TV - je prostě brilantní. Dva dálkové ovladače návdavkem nejsou k zahození, přes jeden se dokonce nechá Samík ukecat hlasově či graficky (tahy prstem), leč já používám stejně ve spojení s Dreamboxem staré dobré Harmony One a na to žádné jiné DO nemá :-D
Pokud Ti toto shrnutí dá cenný bod do pomyslné tabulky vzít či nevzít, splnil tento příspěvek svůj účel, pokud ne - prd se děje, alespoň jsem mohl zase jednou vyjádřit svůj názor ;)
PAIN746 (2)|7.3.2014 15:39
Díky. Každá informace se hodí. Já už protrajdal snad všechny větší elektra a prodejny tv a nějak se nejsem schopen nadchnout pro LED TV, o smart a 3D funkcích nemluvě. Nevím jestli je to chyba nastavení tv nebo mého ustrojí zraku ale i když koukám na UE65F8000 připadá mi že ten obraz nemá prostě hloubku... asi to vyjádřím špatně ale jako by se tam pohybovaly vystřižené fotografie...
RossiD (1271)|7.3.2014 16:47
Ať již se rozhodneš pro to či ono, smart funkcím a 3D se zřejmě nevyhneš, ale na druhou stranu - nikdo tě nenutí je používat, že ? (i když brejličky jsou opravdu slušivé a dokonce dostaneš dvoje);). Včera mimochodem vyšel na PS60F5500 nový FW, již druhý za tu chvilku co ho mám, ale to je tak hektické vždy - za chvilku už se o nějaký model z roku 2013 nikdo starat nebude.
tesla15 (505)|8.3.2014 10:40
RossiD zcela souhlasím.. ( mám 2 x plazmu ). Jenom u dražších TV bych uvažoval o prodloužené záruce. S novým zákoníkem nepřichází v úvahu výměna výrobku před dokončením záruky spojenou s další dvouletou zárukou. ... zůstává na nový výrobek pouze zbytek času stávající záruky.