Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Televizory (CRT, LCD, PDP): nepodporovany rezim

Neregistrovaný (0)|2.3.2014 20:33
Tazatel: mb

Znění dotazu: mam televizi samsung ue40c 5000 a problem mam ze ma 4 hdmi vstupy a jde mi jenom jeden.ostatni pisou nepodporovany rezim zmente rozliseni.pritom.oba jdou ale jenom v jednom vstupu hdmi bez problemu.a chci mit propojenou televizi s ps3 a pocitacem.

Technika, které se dotaz týká: samsung ue40c5000
vivid.sk (11472)|2.3.2014 23:45
a posielas tam korektne rozlisenie 1920x1080 ?
Viem, ze by to malo fungovat pre vsetky vstupy, ale samsung napriklad oznacuje len jeden vstup ako HDMI/DVI, cize tam zrejme bude akceptovat rozne rozlisenia. Ostatne oznacuje (len) HDMI, z coho usudzujem, ze podpora rozliseni nemusi byt rovnaka pre vsetky vstupy.
mikepad (37)|3.3.2014 13:00
Nevím, jestli jsem zde správně, ale potřeboval bych poradit nebo nasměrovat. Mám LCD LG M237WDP-PZ, používal jsem ho bez problémů 4 roky jako monitor k PC i jako TV v ložnici. Dnes ráno po spuštění PC (připojen přes DVI) se na monitoru objevila bílá a v rámečku běhal po displeji jen obdélník s číslem firmwaru. Monitor nereagoval na dálkové ovládání ani na vypínání tlačítky, po připojení jakéhokoliv vstupu (kromě USB) žádná reakce, prostě jen ta bílá obrazovka s běhajícím číslem firmwaru. Vypnout šlo jen po odpojení kabelu 220V.
Poradíte nebo nasměrujete? Je to na servisní zásah?
DÍKY MOC VŠEM!!!