Tazatel: mb
Znění dotazu: mam televizi samsung ue40c 5000 a problem mam ze ma 4 hdmi vstupy a jde mi jenom jeden.ostatni pisou nepodporovany rezim zmente rozliseni.pritom.oba jdou ale jenom v jednom vstupu hdmi bez problemu.a chci mit propojenou televizi s ps3 a pocitacem.
Technika, které se dotaz týká: samsung ue40c5000
Znění dotazu: mam televizi samsung ue40c 5000 a problem mam ze ma 4 hdmi vstupy a jde mi jenom jeden.ostatni pisou nepodporovany rezim zmente rozliseni.pritom.oba jdou ale jenom v jednom vstupu hdmi bez problemu.a chci mit propojenou televizi s ps3 a pocitacem.
Technika, které se dotaz týká: samsung ue40c5000
a posielas tam korektne rozlisenie 1920x1080 ?
Viem, ze by to malo fungovat pre vsetky vstupy, ale samsung napriklad oznacuje len jeden vstup ako HDMI/DVI, cize tam zrejme bude akceptovat rozne rozlisenia. Ostatne oznacuje (len) HDMI, z coho usudzujem, ze podpora rozliseni nemusi byt rovnaka pre vsetky vstupy.
Viem, ze by to malo fungovat pre vsetky vstupy, ale samsung napriklad oznacuje len jeden vstup ako HDMI/DVI, cize tam zrejme bude akceptovat rozne rozlisenia. Ostatne oznacuje (len) HDMI, z coho usudzujem, ze podpora rozliseni nemusi byt rovnaka pre vsetky vstupy.
Nevím, jestli jsem zde správně, ale potřeboval bych poradit nebo nasměrovat. Mám LCD LG M237WDP-PZ, používal jsem ho bez problémů 4 roky jako monitor k PC i jako TV v ložnici. Dnes ráno po spuštění PC (připojen přes DVI) se na monitoru objevila bílá a v rámečku běhal po displeji jen obdélník s číslem firmwaru. Monitor nereagoval na dálkové ovládání ani na vypínání tlačítky, po připojení jakéhokoliv vstupu (kromě USB) žádná reakce, prostě jen ta bílá obrazovka s běhajícím číslem firmwaru. Vypnout šlo jen po odpojení kabelu 220V.
Poradíte nebo nasměrujete? Je to na servisní zásah?
DÍKY MOC VŠEM!!!
Poradíte nebo nasměrujete? Je to na servisní zásah?
DÍKY MOC VŠEM!!!