Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

lg 55la740s

jany (96)|2.3.2014 11:02
Znama dostala tento TV a poprosila ma ci by som jej trochy neporadil ako s tym zaobchadzat.
S LG http://www.lg.com/sk/podpora-produkt/lg-55LA740S som stiahol manual, ale v nom je velmi strohy popis, resp. je tam co TV obsahuje a nie ako sa nastavuje.
Hned v prvom rade by chcela vymenit magic RC za nejake normajnejsie dialkove ovladanie, ale ako tak googlim, tak zistujem, ze TV sa da ovladat aj hlasom (aj v manualy sa to uvadza, ale len to ze sa da ovladat hlasom a to je vsetko).
Tento TV som videl nazivo len raz a velmi kratko, snazil som sa vojst do menu prip. inych nastaveni a chcel som sa pozret kde a ako sa ladi DVB-S2 tuner, ale nic som tam nenasiel (je mozne, ze tuner sa aktivuje az vtedy ked je do tunera zasunuty kabel s paraboly (ale zda sa mi to nelogicke)).
Objednali sme uz CAM smit a skylink kartu, tak dufam ze TV si s CAMom porozumie.
Hladal som aj recenzie ohladom toho TV, ale takmer nic som nenasiel.
Ak by niekto tento TV vlastnil budem rad ak nieco napise.
Pomohol by mi manual (cz/sk).
Znama nema ani NET (TV dostala, takze ho bude uzivat (inak by sme vybrali nieco ine)) uplne jej staci pouzivat satelit (skylink) a aby tam bolo nejake slusne EPG. Ak pojdem znovu do znamej, tak skusim pozret aky manual v papierovej forme k TV dostala.
RoPo (6061)|3.3.2014 08:42
SAT tuner, pokud je, se maximálně "aktivuje" tak, že se zvolí patřičná země při instalaci - prvotním zapnutí - TV či při obnově do továrního nastavení.
jany (96)|6.3.2014 18:18
Tak nejak sa nam to podarilo nastavit, preskenovat a uz to celkom funguje, len starsiemu cloveku vadi ten magic RC.
Aky by ste doporucili uni RC ?
thx
vivid.sk (11472)|6.3.2014 21:06
[ATTACH=CONFIG]26625[/ATTACH]

[h=1]Seki slim :D[/h]
d8e0a3f350005eee2b27cc507b540c8c.jpg