DV a firewire 1394
Mám takovou otázku.
Potřebuji stáhnout z kamery Panasonic NV-MX300 jednu kazetu. Kartu mám v PCI slotu.
Jak ve win7 zprovozním toto zařízení ?
Ovladače se nainstalují ( jako v pořádku ), ale když chci stáhnout video, tak mi to v každém programu napíše ( že zařízení není zapnuté - aktivní ). Přiřadí se jako ostatní zařízení pod tiskárny ( jako AV/C Subunit ) .
[ATTACH=CONFIG]26522[/ATTACH]
Potřebuji stáhnout z kamery Panasonic NV-MX300 jednu kazetu. Kartu mám v PCI slotu.
Jak ve win7 zprovozním toto zařízení ?
Ovladače se nainstalují ( jako v pořádku ), ale když chci stáhnout video, tak mi to v každém programu napíše ( že zařízení není zapnuté - aktivní ). Přiřadí se jako ostatní zařízení pod tiskárny ( jako AV/C Subunit ) .
[ATTACH=CONFIG]26522[/ATTACH]
To je věcí obsužného SW, který používáš. Jde o to, jestli podporuje tvůj typ kamery. Pro tento účel je dost univerzální např. Pinnacle.
Tak zkus to Pinnacle. A podívej se do Správce zařízení, jestli ti tam nesvítí nějaký konflikt. A ještě projeď nastavení BIOSu, zda tam není něco zakázáno.
Ještě mě napadlo .... k PC připojenou přepni kameru do módu přehrávání a restartuj PC a pak spusť SW.
tak jsem to již po řešil.
Našel jsem zde vlákno, a pomohlo to i mě.
,,Postačí rozevřít správce zařízení, otevřít si ovladač firewire IEEE, změnit ovladač, vybrat ručně a zvolit - už nevím, jak je to přesně, PC je pryč, ale bylo to nějak - ovladač IEEE ... bla bla ... STARŠÍ VERZE.
A je to - problém vyřešen...,,
Děkuji všem za snahu.
Našel jsem zde vlákno, a pomohlo to i mě.
,,Postačí rozevřít správce zařízení, otevřít si ovladač firewire IEEE, změnit ovladač, vybrat ručně a zvolit - už nevím, jak je to přesně, PC je pryč, ale bylo to nějak - ovladač IEEE ... bla bla ... STARŠÍ VERZE.
A je to - problém vyřešen...,,
Děkuji všem za snahu.