Samsung UE40C70003D a flash disky
Zdarec,
mám tuhle televizi a přestala mi načítat USB disky.
Konkrétně:
Corsair Voyager GT3.0 32Gb
Kingston Data Traveler 2.0 32Gb
Oba disky jsou všude jinde viditelné!!! (noťas, DVD, Sat)
Nějaké tipy!?!
Firmware v TV mám T-VALDEUC-3018.1
Díky
Jo a ještě jeden dotaz?
Mám k TV připojený i velký externí disk (6tb) přes ethernetový kabel a router (do sítě).
Když chci přehrát film v MKV, tak na noťasu jede s českým dabingem, ale v TV stejný film jede v angličtině?!?
Máte s tím někdo zkušenosti?
Díky
mám tuhle televizi a přestala mi načítat USB disky.
Konkrétně:
Corsair Voyager GT3.0 32Gb
Kingston Data Traveler 2.0 32Gb
Oba disky jsou všude jinde viditelné!!! (noťas, DVD, Sat)
Nějaké tipy!?!
Firmware v TV mám T-VALDEUC-3018.1
Díky
Jo a ještě jeden dotaz?
Mám k TV připojený i velký externí disk (6tb) přes ethernetový kabel a router (do sítě).
Když chci přehrát film v MKV, tak na noťasu jede s českým dabingem, ale v TV stejný film jede v angličtině?!?
Máte s tím někdo zkušenosti?
Díky
Skúsiť naformátovať kľúče nanovo, ale v prvom rade by som vyskúšal iný USB kľúč, či ho nadetekuje, ak nie, vyskúšať ešte resetnúť TV, v prípade, že nepomôže, USB port je ta ta...
Za jazyky.... Samsung vždy pri pustení videa zo siete berie prvú audio stopu súboru. V niektorých radách už je možnosť prepnúť audio stopu cez tlačítko Tools. V PC Ti nabehne čeština preto, lebo v prehliadači máš túto jazykovú stopu nastavenú ako prvú - defaultnú. Ak nemáš v TV možnosť prepnúť audio stopu, ostáva Ti už len odstrániť v PC z videa všeky ostatné audio stopy a ponechať len jednu - CZ stopu....
Za jazyky.... Samsung vždy pri pustení videa zo siete berie prvú audio stopu súboru. V niektorých radách už je možnosť prepnúť audio stopu cez tlačítko Tools. V PC Ti nabehne čeština preto, lebo v prehliadači máš túto jazykovú stopu nastavenú ako prvú - defaultnú. Ak nemáš v TV možnosť prepnúť audio stopu, ostáva Ti už len odstrániť v PC z videa všeky ostatné audio stopy a ponechať len jednu - CZ stopu....
[QUOTE=golfLC;482618]Skúsiť naformátovať kľúče nanovo, ale v prvom rade by som vyskúšal iný USB kľúč, či ho nadetekuje, ak nie, vyskúšať ešte resetnúť TV, v prípade, že nepomôže, USB port je ta ta...
Za jazyky.... Samsung vždy pri pustení videa zo siete berie prvú audio stopu súboru. V niektorých radách už je možnosť prepnúť audio stopu cez tlačítko Tools. V PC Ti nabehne čeština preto, lebo v prehliadači máš túto jazykovú stopu nastavenú ako prvú - defaultnú. Ak nemáš v TV možnosť prepnúť audio stopu, ostáva Ti už len odstrániť v PC z videa všeky ostatné audio stopy a ponechať len jednu - CZ stopu....[/QUOTE]
tak jsem flash-ky znova naformátoval, TV resetoval přes Plug&Play, další flash už nemám.
Jestli odešli USB porty tak to jsem nesmírně nadšen.
Záruční oprava je už dávno tatam.
Tak jdu zjistit ceny oprav.
Díky
Za jazyky.... Samsung vždy pri pustení videa zo siete berie prvú audio stopu súboru. V niektorých radách už je možnosť prepnúť audio stopu cez tlačítko Tools. V PC Ti nabehne čeština preto, lebo v prehliadači máš túto jazykovú stopu nastavenú ako prvú - defaultnú. Ak nemáš v TV možnosť prepnúť audio stopu, ostáva Ti už len odstrániť v PC z videa všeky ostatné audio stopy a ponechať len jednu - CZ stopu....[/QUOTE]
tak jsem flash-ky znova naformátoval, TV resetoval přes Plug&Play, další flash už nemám.
Jestli odešli USB porty tak to jsem nesmírně nadšen.
Záruční oprava je už dávno tatam.
Tak jdu zjistit ceny oprav.
Díky