Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Samsung UE40C70003D a flash disky

p.e.c.a (22)|19.2.2014 11:04
Zdarec,

mám tuhle televizi a přestala mi načítat USB disky.
Konkrétně:
Corsair Voyager GT3.0 32Gb
Kingston Data Traveler 2.0 32Gb

Oba disky jsou všude jinde viditelné!!! (noťas, DVD, Sat)

Nějaké tipy!?!
Firmware v TV mám T-VALDEUC-3018.1

Díky

Jo a ještě jeden dotaz?
Mám k TV připojený i velký externí disk (6tb) přes ethernetový kabel a router (do sítě).
Když chci přehrát film v MKV, tak na noťasu jede s českým dabingem, ale v TV stejný film jede v angličtině?!?
Máte s tím někdo zkušenosti?
Díky
golfLC (1941)|19.2.2014 11:19
Skúsiť naformátovať kľúče nanovo, ale v prvom rade by som vyskúšal iný USB kľúč, či ho nadetekuje, ak nie, vyskúšať ešte resetnúť TV, v prípade, že nepomôže, USB port je ta ta...
Za jazyky.... Samsung vždy pri pustení videa zo siete berie prvú audio stopu súboru. V niektorých radách už je možnosť prepnúť audio stopu cez tlačítko Tools. V PC Ti nabehne čeština preto, lebo v prehliadači máš túto jazykovú stopu nastavenú ako prvú - defaultnú. Ak nemáš v TV možnosť prepnúť audio stopu, ostáva Ti už len odstrániť v PC z videa všeky ostatné audio stopy a ponechať len jednu - CZ stopu....
p.e.c.a (22)|19.2.2014 12:04
[QUOTE=golfLC;482618]Skúsiť naformátovať kľúče nanovo, ale v prvom rade by som vyskúšal iný USB kľúč, či ho nadetekuje, ak nie, vyskúšať ešte resetnúť TV, v prípade, že nepomôže, USB port je ta ta...
Za jazyky.... Samsung vždy pri pustení videa zo siete berie prvú audio stopu súboru. V niektorých radách už je možnosť prepnúť audio stopu cez tlačítko Tools. V PC Ti nabehne čeština preto, lebo v prehliadači máš túto jazykovú stopu nastavenú ako prvú - defaultnú. Ak nemáš v TV možnosť prepnúť audio stopu, ostáva Ti už len odstrániť v PC z videa všeky ostatné audio stopy a ponechať len jednu - CZ stopu....[/QUOTE]

tak jsem flash-ky znova naformátoval, TV resetoval přes Plug&Play, další flash už nemám.
Jestli odešli USB porty tak to jsem nesmírně nadšen.
Záruční oprava je už dávno tatam.
Tak jdu zjistit ceny oprav.
Díky