Oprava SD kamery od Panasonicu
Kamera není moje a zatím neznám její označení. Chtěl bych se zeptat na dobrou opravnu kamer Panasonic na Moravě. Ve Zlíně je Sirius, ale tam kamera již byla a nic s ní nesvedli. Stává se na ní, že při druhém až třetím použití poškodí pásku. U nové to neudělá. Takže dotyčný pán má strach již nahrané pásky přehrát, tím pádem to nedostane do PC.
Děkuji za odpověď.
Děkuji za odpověď.
Nie je to náhodou Panasonic NV-DS29 alebo NV-DS30? Niekedy dávno som mal túto nešťastnú videokameru. Zničila mi asi 20 kaziet MiniDV. Krčila pásku. A to aj po servisnom nastavení. V servise bola viackrát. Ale servisný zásah veľmi nepomohol. Ibaže to stálo kopec peňazí. Bol to značkový servis Pollux v Banskej Bystrici.
Takéto kamery sa neoplatí dávať do servisu a míňať peniaze na servis. Ak majiteľ trvá na svojej obľúbenej starej kamere, na internetovom bazáre sa dá kúpiť takmer zadarmo. Akurát si treba vybrať dobrého predávajúceho. Oplatí sa kúpiť použitú Canon HV 20/30/40 tá aj v štandardnom rozlíšení nahráva vynikajúco. Aj v HD. A funguje aj ako analógovo-digitálny prevodník. Páskovú mechanku má spoľahlivú.
Takéto kamery sa neoplatí dávať do servisu a míňať peniaze na servis. Ak majiteľ trvá na svojej obľúbenej starej kamere, na internetovom bazáre sa dá kúpiť takmer zadarmo. Akurát si treba vybrať dobrého predávajúceho. Oplatí sa kúpiť použitú Canon HV 20/30/40 tá aj v štandardnom rozlíšení nahráva vynikajúco. Aj v HD. A funguje aj ako analógovo-digitálny prevodník. Páskovú mechanku má spoľahlivú.