Zdravim, jirin, mam otazocku, vedel by si mi odpovedat?
1. cetl som si tu chvalu na sony, ty si to objednaval niekde priamo od sony? Ja som TV videl v nabidke niekolkych estorov, ale o soundbare ani zmienka, to je nejaka specialna akcia? mozes pripadne napisat, kde a ako objednat? a co je to za soundbar?
inac, ak si applak a nechces fungovat bez aTV, existuje riesenie - ja frcim na aTV3 a z macu prehravam pomocou aplikace Beamer - teda, nie je to ako s JB aTV2 kde si normalne cez aTV prechadzas po sietovom disku, ale spustas prehravanie z kompu (vyuziva to apple air play protokol, ale funguje to omnoho lepsie)
Este mam otazku do fora:
1. 50W805B ma rovnaky display, ako 55ka?
2. Neviete, ci sa bug s internym satelitnym tunerom tyka aj kablovkoveho tuneru? Vyuzivam UPC a CI kartu, takze nemam externy set top box - v zahranicnych recenziach pisu ze interny satelitny tuner spatne pracuje s PAL signalom, co je mozne odstranit externym set top boxom, ale nikde nepisu, ci sa to tyka aj C/T tuneru, nebo ne.
3. Budem kupovat TV ako nahradu za dosluhujuci sharp LE705 - takze hladam nieco s VA panelom, aspon 100hz panelom a idealne direct led, vo vybere mam prave zmienovanu 50W805B sony a este pripadne panak TX-48AS640E alebo nova 7kova rada od toshiby. Co doporucujete? (s ohladom na to, ze so sharpom som obrazovo OK, takze nechcem ips a ideal ja direct led, co myslim splnuje asi len ta toshiba a panasonic)
Diky moc predom za pomoc. A rovno nazdar vsetci, kedze je to moj prvy prispevok na fore