Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: smartsound

  1. #1
    Je tu pravidelně Avatar uživatele BOBA
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    605

    Když chci dostat novou hudbu z cd smartsound do Pinnaclu, tak mi to hlásí "pleas cd insert.... Instaloval jsem vše podle návodu a bohužel nic.
    Může mi někdo poradit nějakou fintu? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    181

    Při generování hudby SmartSoundem musíš mít instalační CD v mechanice. Bere si odtamtud vzorky hudby pro svojí práci.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele condor
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    74

    zalezi na zpusobu instalace, ale mam pocit ze popornim spusteni to pak cd uz nechce
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele BOBA
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    605

    To je právě problém.Cd mám v mechanice.Obsah se mi zobrazí, když si označím kterou skladbu si chci přidat do Pinnaclu, tak mi vyhazuje hlášku, "please Cd insert...Nemusím snad zdůrazňovat, že Cd mám sehnané pokoutně. Už jsem to zkoušel, s uložením na harddisk a pak, že to stáhnu do Pinnacle.Nemusí se to nějak cracknout?Každopádně na Cd jsou skladby, které jsou zajímavější a méně oposlouchané.Mám k tomu i program Smartsound Movie Maestro, kde mi to vše funguje, ale když si vše ozvučím, tak mne to vybídne abych to uložil.Jenže mi to nabídne programy, které nemám a Pinnacle mi to nedetekuje.Co teď?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    5

    Nakopiruj z toho cd vsechny soubory z adresaru natvrdo na disk do adresare smatsound, najdes ho nekde v plugins nebo pinnacle, nejsem u spravneho pocitace a ¨pak by to melo jet, alespom me to takhle fungovalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele BOBA
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    605

    Děkuji za radu, která vypadala nadějně, ale bohužel nic.Jestli to pomůže, tak mám Pinnacle 9.Přestože mám vše zkopírovano do smartsoundu, tak to pořád chce Cd.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Smartsound pro Premiere Pro 2
    Od duck130883 v sekci Editace videa
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-01-2009, 10:47
  2. SmartSound Sonicfire Pro 4.0
    Od imported_luky v sekci Editace audia
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-01-2007, 14:17
  3. Smartsound
    Od Mirda v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-07-2006, 22:40
  4. SmartSound a Premiere
    Od duck130883 v sekci Editace videa
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 19-04-2006, 18:07
  5. smartsound
    Od BOBA v sekci Editace audia
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-11-2005, 20:05