Efekt subjektivneho pohľadu Adobe Photoshope
Ahojte!
Prosím vás, zháňam sa po nejakom podobnom efekte, aký bol použitý v ukážke z filmu prezentovanom v screeneri na kineme (kinema.sk/novinka/ 10259/vyskusajte-si-desat-neobycajnych-filmovych-zazitkov.htm) v 4:40-5:20. Ide mi teda hlavne o zobrazenie subjektívneho pohľadu rozmazanosťou po bokoch obrazu. Vážne netuším, či Adobe Premiere disponuje nejakým takým efektom... Neviete mi, prosím, poradiť, ako dosiahnuť niečo také?
Ďakujem !!!
Prosím vás, zháňam sa po nejakom podobnom efekte, aký bol použitý v ukážke z filmu prezentovanom v screeneri na kineme (kinema.sk/novinka/ 10259/vyskusajte-si-desat-neobycajnych-filmovych-zazitkov.htm) v 4:40-5:20. Ide mi teda hlavne o zobrazenie subjektívneho pohľadu rozmazanosťou po bokoch obrazu. Vážne netuším, či Adobe Premiere disponuje nejakým takým efektom... Neviete mi, prosím, poradiť, ako dosiahnuť niečo také?
Ďakujem !!!
Přímý link nefunguje, co jsi sem dal. Ale podle popisu asi tuším co chceš. Pak toto uděláš takto: maska dle požadovaného tvaru pohledu + průhlednost + blur.
Nefunguje, lebo som ho rozdellila medzerou v strede odkazu... "maska dle požadovaného pohledu" - existuje na to aj nejaký anglický ekvivalent vo Video effects? ...
Masku si musíš udělat tak jak chceš, což v tomto případě je kruh či ovál.
Případně, pokud nejsi kreativní, tak hledej masked blur nebo lens masked blur nebo lens blur with masking.
Případně, pokud nejsi kreativní, tak hledej masked blur nebo lens masked blur nebo lens blur with masking.
Ach, celý deň som pátrala po podobnom efekte ako robí lensbaby objektív v postprodukčnom procese výroby a v podstate som došla k tomu, ako ho uskutočniť v Adobe Photoshope na konkrétnej fotografii. Ibaže neviem, ako z toho urobiť "masku" k aplikácii na celú video stopu v Premiere. (tu napr. jeden z návodov: blog.photoframd.com/2009/08/06/ tutorial-fake-lensbaby-effect-in-photoshop/). PROSÍM, PROSÍM - neviete ako je možné previesť daný efekt do transparentného klipu nad videostopu?