Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 42 z 42

Téma: VU+ Solo2/Duo2 nebo Xtrend ET9500

  1. #31
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,532

    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek
    technisaťák netechnisaťák
    Akoby bol technisat v tomto lepsi. Z piatich DO, ktore mam doma je jednoznacne najhorsi technisat. Neprijemny gumak.

    Na druhej strane, je trosku zbytocne riesit DO (imho). Vacsina ludi, ktori zvazuju STB v tejto cenovke ma doma AVR, takze pouziva iny DO (bud k AVR alebo univerzal), pretoze nebude koli hlasitosti a prepinaniu kanalov pouzivat 2 ovladace sucasne, co je znacne neprakticke.

    update: Aby som nezabudol na HDMI-CEC. Aj to ja dalsia z moznosti nepouzivat dva DO, ak to v danom prostredi vyhovuje.
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 29-01-2014 v 20:34
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,257

    Mám k Duu 2 tu modernější verzi DO a jsem s ní spokojený jak po stránce stylovosti, ergonomie, tak i funkčnosti. Mimochodem mohu s ní ovládat i Sama a naopak prostřednictvím DO od Sama ovládat i Duo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    182

    No já už mám asi rozhodnuto, bude to DUO2...;-) Na AB psali, že se s novými image kvalita obrazu Solo2 výrazně vylepšila a to i na default nastavení, takže asi i to by šlo a navíc jeden uživatel, který VU obrazovou kvalitu příliš nechválil (spíš naopak), psal, že Duo2 je kvalitou obrazu jinde... Porovnám to s kvalitou obrazu interního tuneru Sony, která je myslím dost slušná a když to bude horší, vrátím to a vezmu Xtrend 9500. Linuxová past by se mě neměla týkat, protože si tam nebudu nechávat dávat disk a taky to nebudu kupovat tam co Dagy...;-)

    Pro Duo, ale rozhodly, hlavně jiné vlastnosti, jako výkonnější transcoding, i ten WOL, větší variabilita v tunerech, 2xCI (kdyby náhodou něco...;-), atd.

    Mám všude XBMC přehrávače, tak jsem hodně zvědavý, jak bude fungovat streaming a možnost ovládat to v nových PVR funkcích XBMC (kvalita obrazu, rychlost a obecná použitelnost)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,153

    Citace Původně odesláno od PV_ox Zobrazit příspěvek
    Mám všude XBMC přehrávače, tak jsem hodně zvědavý, jak bude fungovat streaming a možnost ovládat to v nových PVR funkcích XBMC (kvalita obrazu, rychlost a obecná použitelnost)...
    A neuvažoval si nad SAT priímačom XBMC namiesto E2 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    182

    Citace Původně odesláno od PV_ox Zobrazit příspěvek
    A neuvažoval si nad SAT priímačom XBMC namiesto E2 ?
    To víš, že jsem o tom uvažoval, byla by to hlavně z hlediska jednotného ovládání ideální volba. Zajímal jsem se z tohoto důvodu o PrismCube, ale mám obavy, že je to v přílišných začátcích, řada věcí, které v E2 již dobu jsou, se teprve budou vyvíjet, otázkou je jak to bude s vývojem pro ČR/SR specifických pluginů vázaných na tento přístroj, s překladem pluginů do češtiny, apod. Navíc se úplně klidně může stát, že se to ukáže jako slepá cesta, nebude další vývoj, podpora, apod. Takže tohle byly mé hlavní důvody.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,153

    Odborník-testovač (z inak ťažko VU+ pozitívnej televízie) bol tým prístrojom vrcholne nadšený.
    Je pravdou ale že inde som čítal dosť negatívnych hodnotení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,257

    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek
    Odborník-testovač (z inak ťažko VU+ pozitívnej televízie) bol tým prístrojom vrcholne nadšený.
    Je pravdou ale že inde som čítal dosť negatívnych hodnotení.
    Proto je lepší, zeptat se lidí, kteří příslušné zařízení už vlastní a navíc jsou i objektivní.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Je tu pravidelně Avatar uživatele klapaciuss
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    314

    Zdravím. Jeden asi trochu hloupý dotaz. Nedaří se mi na Duo2 v HbbTV vysílání ČT v iVysílání rychlý posuv v rámci jednoho pořadu. Podaří se mi posunout "teploměr" času na požadovaný čas, ale již nevím, jak tento vybraný čas potvrdit. Zkoušel jsem všechno možné. Po 4 sekundách se "časový kurzor" zase sám vrátí na původní pozici v rámci daného pořadu. Můžete mi někdo napovědět? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    3

    Jak začít mám klasický multimediální centrum eGreat EG-R200 +HDD 2. terabajty který je už plný a kabelovku. Toto používám čistě jenom jako přehrávač videa. Potom používám občas starý DVD rekordér pouze pro sledování TV pomocí lišty s funkcí Timeschift ale jen v analogu a samozřejmě né všechny programy naladím.
    Dlouho jsem hledal něco co by nahradilo oba přístroje.
    chci:
    1) Přehrávač videa
    2) Rekordér na kabelovou TV v HD Timeschift a pod.
    3) Interní HDD minimálně 3-4 terabajty.

    Až jsem narazil VU+ DUO2 Individual CZ (2x DVB-T/C). Není zrovna levný ale aspoň to nebude za dva roky nějaká šunka. Hardvér má slušný snad jen že tam není USB 3.0 .
    Ale co mě nejvíce trápí je že nikdo nedokáže říct zda tam ty 3 nebo 4 Terabajty půjdou nebo ne? Že dva tam šlapou to vím.
    POKUD BUDETE PROSÍM KDOKOLI VĚDĚT JAKÝ JE MAXIMUM pro HDD k VU+ DUO2 NAPIŠTE TO TU DĚKUJI.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Je tu pořád Avatar uživatele Heartwork
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    2,358

    Citace Původně odesláno od jakasi Zobrazit příspěvek
    POKUD BUDETE PROSÍM KDOKOLI VĚDĚT JAKÝ JE MAXIMUM pro HDD k VU+ DUO2 NAPIŠTE TO TU DĚKUJI.
    co třeba tady?
    http://www.vuplus-community.net/boar...-external.106/
    +
    http://www.world-of-satellite.com/sh...9-Max-size-HDD
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,532

    Neviem ake je maximum, ale dnesne najvacsie 4TB disky, ktore su dostupne tam rozbehas. Tu mas potvrdene, ze to funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    3

    Moc děkuji to je rychlost v tomto čase super.
    Hned jsem si ho objednal VU+ DUO2 Individual CZ (2x DVB-T/C).
    Teď vím že tam ty 4. tera dostanu, akorát nevím jak. S Linuxem nemám žádné zkušenosti. Jediný co jsem pochopil je že se musí disk nějak rozdělit na dva oddíly a naformátovat na Ext4 nebo něco podobného. Jdu si něco
    o tom ještě počíst a zbytek zase pročtu zítra.
    Hlavně že to nějakým způsobem půjde. pokud to nezvládnu sám (mám strach že ne) zkusím to někam donést kde to zprovozní.
    Zatím ho ještě nemám a tak budu jen študovat fóra a kouknu se po vhodném HDD 4. tera a určitě dám vědět jak to dopadlo.
    Ještě jednou děkuji.
    Naposledy upraveno uživatelem jakasi: 06-02-2014 v 02:00
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. VU+ Solo2 a Duo2
    Od PV_ox v sekci DVB-S
    Reakcí: 911
    Poslední příspěvek: 22-06-2020, 12:22
  2. Xtrend ET4000?
    Od tomasw v sekci DVB-S
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 10-08-2013, 17:16
  3. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 13-01-2013, 17:17
  4. Koupit Xtrend ET-9500 HD nebo VU+Ultimo???
    Od Liborka74 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-01-2013, 21:48