Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: prosim o radu, AUDIO stopa v adobe premiere CS6

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    5

    ahoj,
    …exportoval som projekt v CS6, uspešne. nasledne som ho otvoril s tym ze tam predsa este len niečo dorobim avšak audio stopa zmenila farbu a zvuk "zmizol" - waveform je proste preč, ostala len prazdna stopa. stalo sa mi to uz dvakrat a netušim ako to napraviť, zvuk som mal synkronizovany s obrazom a nie je jednoduche to tam nahrat znova, verim ze sa to da nejako obnovit, prosim o radu

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Screen Shot 2014-01-22 at 1.16.44.png 
Zobrazení: 200 
Velikost: 322.3 KB 
ID: 26271
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    545

    a audiosoubor je stále umístěný tam jako při vytváření projektu (disk, adresář, název souboru)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od BEPE Zobrazit příspěvek
    a audiosoubor je stále umístěný tam jako při vytváření projektu (disk, adresář, název souboru)?
    ano, s tym som vobec nehybal, preto je to zahada
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    no mě hlavně nikdy nefungovalo to jejich slavné stříhání MOV

    WAVko jde normálně přehrát mimo AP? jaké má parametry? co se stane když ho natáhneš do nové prázdné timeline nebo projektu? ještě třeba zkusit natáhnout celý projekt do nového projektu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Pavel_tempx2 Zobrazit příspěvek
    no mě hlavně nikdy nefungovalo to jejich slavné stříhání MOV

    WAVko jde normálně přehrát mimo AP? jaké má parametry? co se stane když ho natáhneš do nové prázdné timeline nebo projektu? ještě třeba zkusit natáhnout celý projekt do nového projektu
    parametre audioklipu su: sample rate 96 000 bits per sample 24 , je to max co som vedel nastavit v nahravatku zoom h4n, cize som to nahraval externe a tocil na zrkadlovku do mov formatu, sync A-V som riesil cez pluralEyes3 /prave mi skoncila trial verzia a tento trouble ma odradza od kupenia licencie/

    ked som skopiroval klipy aj audio stopu do noveh timeline (sekvencie) tak sa to skopirovalo ako to bolo, cize "pokazene"

    hmmmm
    ten prvy projekt som uz cely vymazal a zacal pracovat na niecom inom a co ma uplne dostalo je nasledovne, v podstate velmi podobna chyba ale "v inej farbe"

    pri novom projekte som postupoval rovnako, hodil som na timeline mov-ka, a pod to audio stopu zo zoom, zase tie iste parametre, sync som este stihol porisiet cez pluraleyes, nasledne som vysekal pasaze z videa ktore tam nemali co robit............. ulozil som projekt
    a po otvoreni bola tentokrat audio stopa v povodnom zneni avsak video mov - vyseky ktore som nechal nad audiom tak ostali na tom istom mieste ale obsah bol posunuty, vlastne stale sa to iste co predtym, akurat ze teraz sa zmenil nie obsah audia ale obrazu,

    tak idem skusat final cut, velmi sa mi ta nova verzia nepaci ale dam tomu sancu, mozno to bude stabilnejsie,
    alebo mozno este nejaky iny soft skusim....

    cheers
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    654

    movie64: zkus dát audio (24/96000) do stejného nastavení audia videa (předpokládám že tam je 16/48000), mě to připadá, že tady by mohl být problém. Za vyzkoušení to stojí.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Audio Kodek pro Adobe Premiere
    Od Blow v sekci Kodeky
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 28-05-2008, 08:37
  2. Adobe premiere 2.0 poraďte prosím
    Od peade v sekci Editace videa
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 10-12-2006, 21:59
  3. Adobe Premier 6.5 prosím o radu.
    Od imported_alf v sekci Editace videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-06-2005, 21:05