sony bravia kdl 42w655
dobry den, prosim o radu... ne, že bych byl laik, ale proste nemohu v teto televizi najit v internetových aplikacích aplikaci, přes kterou se dostanu na www stránky... třeba seznam, nebo google. Ty tam nejsou předinstalované. nainstalované je jich tam spousty, ale pro mne z velke casti nezname, pouze klasika co znam - skype, facebook. je tam jedna ikonka/aplikace, na které je zeměkoule a přes ní www (pod tím běží text, že se přes tuto aplikaci dostanu na internet) , ale když na ni kliknu, tak se dostanu na stránky Sony a dále jenom na jejich produkty, nic víc. dekuji predem za radu
A když v počítači klikneš na tohle [ATTACH=CONFIG]26243[/ATTACH], tak se ti otevře web microsoft.com, že?! :-E:-E:-E
Až ti najede ta stránka Sony, zmáčkni na ovladači tlačítko "options" a vyber "zadat novou url adresu".
M_P.. díky moc, to bylo ono. Jenom ještě jeden dotaz....Jde třeba vyhledávač Google přidat mezi aplikace? dík
Ne, není to potřeba. Zadej si v prohlížeči stránku Google a až se ti otevře, opět zmáčkni na ovladači "options" a vyber "nastavit stránku jako domovskou" (nebo tak nějak to tam je, teď nejsem u TV, nicméně postup je správný, sám jsem si takhle právě Google dával jako úvodní stránku, aby se mi nenačítala ta stránka Sony).
Zdravím,
chcel by som sa opýtať majiteľov tejto TV. Uvažujem o kúpe resp kdl 42 w656 co je v podstate ta ista.
Ide mi o to, zdroj signalu bude satelit teda aku kartu pouzivate do slotu, ci s nou nemá TV nejaké problémy a či beží dobre.
Ako je to s ladením programov. Vraj niektoré Tv zoraďujú kanály podľa seba a nedajú sa potom prehodiť podľa seba.
Ako je to s pripojením externého HDD. Na TV sa budú pozerať filmy z HDD WD 1TB. Zobrazuje Tv po pripojení disku súbory a priečinky ako sú uložené na disku alebo ich rozhádže ako napr. Pnasonic (medzi ktorým si vyberám tx42 ET60) Tak či dokáže TV pracovať korektne s diskom a s formátmi mkv, avi, jpg, bmp atď..
Pracuje pripojenie wifi resp lan korektne? Ide mi skôr o domacu sieť ako o surfovanie po internete.
ďakujem za odpovde
chcel by som sa opýtať majiteľov tejto TV. Uvažujem o kúpe resp kdl 42 w656 co je v podstate ta ista.
Ide mi o to, zdroj signalu bude satelit teda aku kartu pouzivate do slotu, ci s nou nemá TV nejaké problémy a či beží dobre.
Ako je to s ladením programov. Vraj niektoré Tv zoraďujú kanály podľa seba a nedajú sa potom prehodiť podľa seba.
Ako je to s pripojením externého HDD. Na TV sa budú pozerať filmy z HDD WD 1TB. Zobrazuje Tv po pripojení disku súbory a priečinky ako sú uložené na disku alebo ich rozhádže ako napr. Pnasonic (medzi ktorým si vyberám tx42 ET60) Tak či dokáže TV pracovať korektne s diskom a s formátmi mkv, avi, jpg, bmp atď..
Pracuje pripojenie wifi resp lan korektne? Ide mi skôr o domacu sieť ako o surfovanie po internete.
ďakujem za odpovde
Ahoj. Satelit nemám, len kabel ale používam kartu v CA module a pohoda, problém nijaký...tak že možno aj satelitná časť bude v tomto smere OK. Programy si po naladení môžem poprehadzovať ako chcem...je to síce zdlhavé ale ide to. Podporu formátov tv na disku ti neviem potvrdiť lebo mám síce pripojený k telke disk ale ten používam len na nahrávanie priamo telkou. WiFi za cca polroka vypadlo 1x...stačilo ho v menu vypnúť a znova zapnúť a ide zasa bez výpadkov. Používam ho ale len pre net a zrkadlenie obrazovky tabletu.