Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

sony bravia kdl 42w655

romanvitek (3)|20.1.2014 18:24
dobry den, prosim o radu... ne, že bych byl laik, ale proste nemohu v teto televizi najit v internetových aplikacích aplikaci, přes kterou se dostanu na www stránky... třeba seznam, nebo google. Ty tam nejsou předinstalované. nainstalované je jich tam spousty, ale pro mne z velke casti nezname, pouze klasika co znam - skype, facebook. je tam jedna ikonka/aplikace, na které je zeměkoule a přes ní www (pod tím běží text, že se přes tuto aplikaci dostanu na internet) , ale když na ni kliknu, tak se dostanu na stránky Sony a dále jenom na jejich produkty, nic víc. dekuji predem za radu
Heartwork (2358)|20.1.2014 18:40
A když v počítači klikneš na tohle [ATTACH=CONFIG]26243[/ATTACH], tak se ti otevře web microsoft.com, že?! :-E:-E:-E
ie-logo-small.png
romanvitek (3)|20.1.2014 18:44
si dobrej... haha
M_P (72)|21.1.2014 15:37
Až ti najede ta stránka Sony, zmáčkni na ovladači tlačítko "options" a vyber "zadat novou url adresu".
romanvitek (3)|21.1.2014 16:18
M_P.. díky moc, to bylo ono. Jenom ještě jeden dotaz....Jde třeba vyhledávač Google přidat mezi aplikace? dík
M_P (72)|21.1.2014 20:40
Ne, není to potřeba. Zadej si v prohlížeči stránku Google a až se ti otevře, opět zmáčkni na ovladači "options" a vyber "nastavit stránku jako domovskou" (nebo tak nějak to tam je, teď nejsem u TV, nicméně postup je správný, sám jsem si takhle právě Google dával jako úvodní stránku, aby se mi nenačítala ta stránka Sony).
TK12 (3)|25.1.2014 11:12
Zdravím,

chcel by som sa opýtať majiteľov tejto TV. Uvažujem o kúpe resp kdl 42 w656 co je v podstate ta ista.

Ide mi o to, zdroj signalu bude satelit teda aku kartu pouzivate do slotu, ci s nou nemá TV nejaké problémy a či beží dobre.
Ako je to s ladením programov. Vraj niektoré Tv zoraďujú kanály podľa seba a nedajú sa potom prehodiť podľa seba.
Ako je to s pripojením externého HDD. Na TV sa budú pozerať filmy z HDD WD 1TB. Zobrazuje Tv po pripojení disku súbory a priečinky ako sú uložené na disku alebo ich rozhádže ako napr. Pnasonic (medzi ktorým si vyberám tx42 ET60) Tak či dokáže TV pracovať korektne s diskom a s formátmi mkv, avi, jpg, bmp atď..
Pracuje pripojenie wifi resp lan korektne? Ide mi skôr o domacu sieť ako o surfovanie po internete.

ďakujem za odpovde
Karol_74 (41)|27.1.2014 13:11
Ahoj. Satelit nemám, len kabel ale používam kartu v CA module a pohoda, problém nijaký...tak že možno aj satelitná časť bude v tomto smere OK. Programy si po naladení môžem poprehadzovať ako chcem...je to síce zdlhavé ale ide to. Podporu formátov tv na disku ti neviem potvrdiť lebo mám síce pripojený k telke disk ale ten používam len na nahrávanie priamo telkou. WiFi za cca polroka vypadlo 1x...stačilo ho v menu vypnúť a znova zapnúť a ide zasa bez výpadkov. Používam ho ale len pre net a zrkadlenie obrazovky tabletu.