Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 47

Téma: Zapojení přes WiFi

  1. #31
    Je tu pořád
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    1,569

    Citace Původně odesláno od rabauken Zobrazit příspěvek
    no funguje... ISIO nevidí PC, a to mě štve..
    Což ale podle zdejšího popisu nebude problém síťový, nýbrž v konfiguraci daných zařízení (dle poznámky "Pozor! V notebooku jde moje PC vidět, ale v mojem PC notebook vidět nejde!"). Osobně bych to viděl na špatné nastavení sdílení ve Windows, případně opět prašivý antivir
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    128

    A nemůže to být tím UPnP?
    Jestli to dobře chápu (jestli ne, tak mě opravte..), tak momentálně teda dolní D-Link funguje jen jako switch?
    Horní TP-Link (tam jsme se nedostali) takže nevím, jestli podporuje UPnP. Dolní D-Link UPnP podporuje (teda asi by měl, když jsme v jeho nastavení včera dávali Enable UPnP)
    V ISIu musíme nastavit UPnP, a pokud to teda ISIO teďka hledá v horním TP-Linku, tak to tam možná nenachází? Pokud to horní nepodporuje.. Nemůže to s tím souviset?
    Podotýkám, že předevčírem ISIO můj-PC normálně vidělo (když ISIO i PC byly připojené do LANů v dolním D-Linku, a ten přes WAN do horního TP-Linku)...
    Možná kecám blbosti, tak kdyžtak sorry..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Je tu pořád
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    1,569

    Aha, omlouvám se - špatně jsem si vyložil spojení "(ne)vidí se". Já uvažoval o klasickém sdílení přes SMB. S UPnP bohužel neporadí, to mi do sítě nesmí
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,304

    Citace Původně odesláno od tdlmarek Zobrazit příspěvek
    ...Pokud je totiž router s NATem na střeše u rádia, tak by bylo úplně zbytečné mít o pár metrů dál ještě další NAT...
    Nevíme, co na střeše skutečně má, taky to můžebýt jenom Access Point Client... Já bych si každopádně domácí síť zabezpečil routrem na vstupu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    128
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Je tu pořád Avatar uživatele sanchez13
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    1,075

    Citace Původně odesláno od tdlmarek Zobrazit příspěvek
    Aha, omlouvám se - špatně jsem si vyložil spojení "(ne)vidí se". Já uvažoval o klasickém sdílení přes SMB
    podla mna je to SMB...
    UPnP pouziva ISIO pravdepodobne len na streamovanie do siete a to funguje.
    Ked chce naopak ISIO nieco citat zo siete, je to zrejme standardny share (SMB/CIFS).

    rabauken: Daj vediet ked skusis vypnut ten antivir/firewall na PC.

    Citace Původně odesláno od Saxel Zobrazit příspěvek
    Já bych si každopádně domácí síť zabezpečil routrem na vstupu.
    Router tam zrejme bude, vidiet to aj na tych IP adresach (192.168.10.xxx). Ja sa skor obavam, ze ten TP-Link bude mat v sebe nejaky custom firmware od providera.
    Pokial mu ho instaloval a nastavoval provider, nerobil by som reset nastaveni bez toho aby to provider vedel/povolil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    128

    zkusím ten firewall
    router resetovat nebudu
    díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    128

    HA!!!
    Ahoj chlapi!
    Tak pokud dočasně vypnu firewall a ochranu, tak se VŠECHNO zobrazí!!!
    Vidím v PC ISIO i NTB!
    V ISIU vidím PC.. Komunikace mezi vším fachčí!!! Uff konečně..

    Ale.. pokud opět zapnu firewall a ochranu, vše zmizí..
    Prosím prosím, umí mi někdo poradit, jak nastavit ESET, aby vše fičelo, a zároveň byl počítač (alespoň ve slušné míře) chráněn???
    Byl bych vám moc vděčný..!
    Jde o ESET Smart Security 6
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Je tu pořád Avatar uživatele sanchez13
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    1,075

    zapni si skype, skusime sa na to pozriet spolu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Je tu pořád Avatar uživatele sanchez13
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    1,075

    takze po pridani subnetu 192.168.10.xxx medzi doveryhodne zony v Eset FW, PC vidi notebook aj naopak, ISIO sa dostane do PC...
    Jediny problem co este je, ze ISIO sa v PC zobrazi az ked vypne FW. Napada este niekomu co a kde v tom eset personal firewall treba nastavit ? Ak ho mate niekto nainstalovany u seba skuste poradit.

    ja ho doma nemam a instalovat si ho neplanujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,092

    Pravděpodobně by pomohlo nakonfigurovat v ESETu přímo pravidlo spojení na IP adresu ISIO ve firewallu ESETu.
    Naposledy upraveno uživatelem RoPo: 17-01-2014 v 07:43
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    128

    ještě mě napadlo, že jak jsem tenkrát instaloval eset, tak jsem tam všude narval Přísnou ochranu.. Možná bude stačit toto změnit na Umožnit sdílení..
    Uvidím, zkusím večer.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    128

    Tak všechno bylo způsobeno ne firewallem, ale antivirem...
    Ten když trochu přenastavuju, tak všechno šlape jak má.
    Děkuju všem za pomoc!
    Mějte se!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Je tu pořád Avatar uživatele sanchez13
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    1,075

    jj, tieto antiviraky casto narobia taketo problemy
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    no dnešní antiviry už nejsou jenom antiviry
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Projektory: zapojení wifi projektoru
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-04-2013, 17:15
  2. propojení tv přes wifi
    Od ma®vays v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-11-2010, 10:43
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-07-2009, 14:25
  4. Stramovani DVB-T pres WiFi do iPhone
    Od TVFreakGhost v sekci Editace videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-06-2009, 23:09
  5. sdílení signálu přes WiFi
    Od barny v sekci DVB-S
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-03-2004, 08:22