dvda a buttony
ahoj, potrebujem poradit s malym problemikom. da sa v architekte urobit button, ktory sa zmeni ak je oznaceny? povedzme farbu, alebo k nemu pridat sipku? dikmoc
a mohol by si mi nejako naznacit ako? nebudem ti snad hovorit, ako moc by som ti za to bol vdacny 9-)
V pravo mas okno, tak tam su tie nastavenia ... Klikni na Button -> chod na tie nastavenia Button Properties -> Media -> Style -> napr. TEXT... Potom chod na HighLight -> Style -> Text Mask Overlaj a bude ti menit farby ako mas nastavene v okne Color Set ale este si to musis navolit ked kliknes na menu u General... :-D
mno jo, ale ak chcem zmenit grafiku? ci pridat? povedzme tu sipku. nieco ako rollover button na webe.
To by slo asi z nejakym obrazkom, trebars s tou sipkou, ale ja som to robil len tak, ze som tam mal pripravene nejake body a tie mi vysvecovalo, alebo som pouzival jednoducho moznosti co su tam... musim pozriet na nejake dvdcka, ako ich mam, mozno ma dacoi napadne, ale DVDA3 ma uz vacsie moznosti, tak skus, mozno napadne daco teba :-D
Asi aby si mal prelnute nejaku animaciu inou, alebo aj to oznacenie buttonu bude ine potom, asi, nerobill som tak nikdy a ani nikdy s DVDA3, ma bugy tak cakam na update..
Inak ak ti mozem poradit a robis jednofarebne menu, tak si nacitaj tu sipku ako text, daj jej farbu presne taku istu ako ma menu (kapatkom), pripadne este vypni outline aby nebola "plasticka" a potom uz len ten Text Mask Overlay a mas hotove sipky, kde sa ti ukaze len ta, ktoru mas zrovna vybratu s DO.
Inak ak ti mozem poradit a robis jednofarebne menu, tak si nacitaj tu sipku ako text, daj jej farbu presne taku istu ako ma menu (kapatkom), pripadne este vypni outline aby nebola "plasticka" a potom uz len ten Text Mask Overlay a mas hotove sipky, kde sa ti ukaze len ta, ktoru mas zrovna vybratu s DO.