Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Jakou TV

MrGatess (3)|8.1.2014 12:41
Zdravíčko,

poohlížim se po nové TV. Tak nějak je mi jedno,jestli plasma nebo led. Jde mi hlavně o slušnej obraz a uhlopříčku (ideálně 127cm do 14tis.). Využití bude xbox360, hd filmy z ext.hdd, videa z notebooku (hdmi) a občasně tv. Koukat na to budu z cca 3m,tak pod 117cm to asi nemá cenu. 3D a Smart nepotřebuji, pokud budou,tak nevadí. V této kategorii na výběr moc nemám, tak jsem si zatím našel tyto 2: 1) LG 50pn6500 [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] 2) Sencor sle 50f91m4 [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (nemá asi digitální optický vstup). Se značou Sencor nemám žádné zkušenosti,tak se obracím na Vás :).

Poslední dotaz,jak je to nyní s vypalováním obrazu, stává se to ještě?

Děkuji všem za odpověď
KamilZ (10277)|8.1.2014 13:06
- LG jsou v plazmách nejhorší
- u Tebou vybrané je zřejmě i konkrétně problém s input lag http://reviews.plasmatvbuyingguide.com/lg-plasma-tv/lg-50pn6500.html
- krámy Sencor zde vůbec netahej :-)
- vypalování je
RoPo (6061)|8.1.2014 14:17
Vypalování u mé PDP Panasoniu u statických obrazů nepozoruji. U staršího Samsungu na některých nějaká zbytková retence je, ale u PDP Panasonicu nic nepozoruji.
LG nebrat.
MrGatess (3)|8.2.2014 15:23
Znovu zdravím, nyní je v akci Samsung UE50F5000 (za 15K), pročetl jsem toho docela dost,především co se input lagu týče. Ten má prý tato televize do 30ms,což mi přijde oka. Chtěl jsem se zeptat,Jak je an tom tato TV s cloudingem a dimmingem?
A ještě dotaz, v krámě, jaké jsou nejlepší videa (full hd trailery) na test dané televize?
Používat jí budu viz výše (Xbox, full hd filmy)
KamilZ (10277)|8.2.2014 15:31
Clouding je (jako vždy) specifický pro kus, otázku ohledně dimmingu jsem nepochopil (jestli chceš vědět co umí, tak se podívej na specifikaci k výrobci). Na testování nejsou vhodné žádné trailery, ale testovací obrazce a videa, které zde na fóru najdeš, stačí 20 sec. hledat.
starec62 (7)|8.2.2014 17:20
Testovat TV v tejto cenovej hladine testovacimi obrazcami je podla mna zbytočne.Budeš sklamany. Hovorim z vlastnej skusenosti.
MrGatess (3)|8.2.2014 18:18
Dobře. Já nejsem nějakej extra náročnej divák,jde mi spíš o propojení pc/xbox. Stačí,když to nebude mít nějaký strašlivý artefakty bo viditelný přechody :)