Samsung Smart TV & YouTube 3D
Zdravím,
mám model UE40F7000 a nefungují mi na YouTube videa ve 3D (nepřepnou se do 3D režimu), přitom z toho, co jsem četl na netu, jsem pochopil, že by to jít mělo. Nefunguje to v YouTube aplikaci ani přes webový prohlížeč. Je na to nějaký trik nebo to normálně nejde?
Díky.
mám model UE40F7000 a nefungují mi na YouTube videa ve 3D (nepřepnou se do 3D režimu), přitom z toho, co jsem četl na netu, jsem pochopil, že by to jít mělo. Nefunguje to v YouTube aplikaci ani přes webový prohlížeč. Je na to nějaký trik nebo to normálně nejde?
Díky.
Tím se obraz sice přepne do 3D, ale pořád jsou tam oba obrazy vedle sebe. (Takže předpokládám, že to je normální konverze z 2D do 3D.)
3D z internetu na TV používám ne z YT, ale apliakcí, kterou má TV v sobě doinstalovanou. Viděl bych to na to, že 3D YT a YT klient v TV není funkční řešení. YT 3D je určeno jen pro PC.
Zde: https://www.tvfreak.cz/youtube-3d-jako-soucast-smart-tv-samsung/4531
se píše: "...Proč to tedy nezkombinovat a nezavést do televizoru YouTube 3D, jako nyní Samsung? Vlastníci příslušných televizorů se Smart Hub se proto mohou těšit na vylepšenou YouTube App."
se píše: "...Proč to tedy nezkombinovat a nezavést do televizoru YouTube 3D, jako nyní Samsung? Vlastníci příslušných televizorů se Smart Hub se proto mohou těšit na vylepšenou YouTube App."
:) tu uz bolo naslubovanych veciiii ., ten clanok je z 2011 ale oficialny youtube3D widget som este nevidel
je mozne pouzit neoficialny 3D-HD youtube (neviem ci funguje pre F-TV) instalacia cez develop menu
je mozne pouzit neoficialny 3D-HD youtube (neviem ci funguje pre F-TV) instalacia cez develop menu
ahoj mám ted novou UE55F8000 a dělá mi to uplně stejně jako tobě....prostě dva obrazy vedle sebe, ale při zmáčknutí čudlu 3D se z3dčkují oba dva obrazy nezávisle na sobě a nepropojí se....stahuju teď nějaký filmy z netu, tak doufám, že tyto to pak propojí, i když sem si stahl z uložto program Power DVD 13 v češtině...a tam to propojit jde...tak uvidím, až se vrátím domu a píchno noťas do TV. Jinak 3D zatím nic moc, málo to vylýzá z obrazovky :D ...co má brácha telku LG za 20 litru, tak tam mě dinosaur málem lízal hlavu :D
Nezalezi az tak od TV,ako odfilmu/dokumentu...Pre ozajstny zazitok hladaj filmy,ktore uz v nazve priamo obsahuju 3D...Ako Jackass 3D a pod...
[QUOTE=MILOSHKO;478512]je mozne pouzit neoficialny 3D-HD youtube (neviem ci funguje pre F-TV) instalacia cez develop menu[/QUOTE]
Nechtěl byste být trochu konkrétnější? (Jakože kde takovou věc seženu atd...)
Nechtěl byste být trochu konkrétnější? (Jakože kde takovou věc seženu atd...)
widget stiahnes TU:
ucet develop https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/34975-samsung-seria-f-instalacia-widgetov-nstreamplayer-lmod
neviem presne ci bude fungovat pre F-TV nemam este odskusane ale pre starsie verzie TV funguje
mimochodom ak hladas 3D obsah najdes ho aj v nStream Lmod ., /filmy su v rustine ale je tam aj vela dokumentov ,hudobnych a promo 3D videi
ucet develop https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/34975-samsung-seria-f-instalacia-widgetov-nstreamplayer-lmod
neviem presne ci bude fungovat pre F-TV nemam este odskusane ale pre starsie verzie TV funguje
mimochodom ak hladas 3D obsah najdes ho aj v nStream Lmod ., /filmy su v rustine ale je tam aj vela dokumentov ,hudobnych a promo 3D videi