Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Problem s HDMI (nejde zvuk a obraz se po chvili zasekne)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    6

    Zdravim, mam problem s prehravanim filmu na TV. Na notebooku vse jde jak ma, ale kdyz pripojim notebook k TV, tak prehravany film jde bez zvuku a cca za 30s se zasekne i obraz. Drive jsem filmy prehraval bez problemu. Nevim cim to muze byt. Aktualizoval jsem ovladace, ale nic nepomohlo. Kdyz mam propojeny notebook s Tv tak vse jinak jde napr. videa na YouTube zvuk i obraz. Zkousel jsem i jine prehravace (GOM, VLC), ale nic nepomohlo.
    Prosim vas o radu...


    Notebook: Win 8.1 pro 64x, GeForce GTX 660M
    TV: Samsung U32F5500
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,276

    - aktualizoval jsi ovladače přímo od NVidia (ne z Windows update)? http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
    - zkoušel jsi odinstalovat všechny code packy apod. (pokud máš něco nainstalované) a přehrát to s čistým http://mpc-hc.org/ ?
    - zkoušel si vyměnit HDMI kabel?
    - zkoušel jsi vypnout (pokus) HW akceleraci/DXVA?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    6

    -ano ovladace mam primo od NVidie
    - ano tez jsem to ted zkousel prehrat v ciste forme
    - dalsi HDMI nemam, abych to zkusil, nicmene kdyz jde YouTube, nebo kdyz koukam na live streamy pres TV tak vse jde, tak si myslim, ze to HDMI nebude.
    - tento krok jsem nezkusil, protoze nevim kde presne se to nastavuje.

    Zkousel jsem prehrat film v pc pres Windows Media player a slo to, ale kdyz propojim s TV tak to napise, ze soubor je poskozen.
    Opravdu vubec nerozumim cim to muze byt....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,276

    Hm, to je opravdu zvláštní chování. Zkusil jsi více nastavení výstupu na TV (klonovat, jako druhý display, ...)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    6

    Zkousel jsem prepinat na notebooku, ale nepomohlo.
    Nicmene film z USB prehraje, ale kdyz ho dam prehravat na notebooku, tak nejde.

    Zkusim tedy jeste nastaveni vystupu ted s novymi drivery...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    6

    Tak jsem zkusil vse, co jsi mi tu doporucil, ale bohuzel nic nepomohlo.
    Premyslim zdali je to problem s notebookem, nebo zdali je to neco v TV, nebot premyslim o reklamaci.....zkusil jsem vse, ale beztak to nejde
    Co myslite ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,276

    Před reklamací bych udělal zálohu image a provedl čistou instalaci systému.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    6

    Tak jsem to zkusil propojit s jinym pocitacem a vse funguje dobre, cili chyba bude na mem pocitaci.
    Na pujcenem pocitaci jsem film spustil ve Windows Media Playeru a vse slo, pak ten samy film jsem pustil u sebe na
    pocitaci a hodilo to chybu, ze soubor nejde prehrat, ale kdyz soubor prehraju ciste na svem pocitaci tak to jde....Pak se v tom vyznej
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele sanchez13
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    1,075

    skus si stiahnut MPC-HC http://mpc-hc.org/
    a nastavit ho podla tohoto navodu
    Plutotype sa s tym pekne vyhral Dolezite je, aby si si stiahol 32-bit verziu mpc-hc, pretoze niektore filtre a pluginy, co tam pouziva su 32-bit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    1,569

    To je nesmysl, přece se nebude pouštět do instalace té obrovské hydry, když má problém se zprovozněním i zcela základního přehrávání. Otestovat samotné MPC-HC ano, ale problém podle mě bude někde hlouběji v systému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele sanchez13
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    1,075

    tazke je v jeho pripade radit kde je problem... vyskusal uz snad vsetko
    na jeho mieste by som uz asi davno reinstalol ciste windowze, tak ako radil Kamil
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    6

    Nic jineho mi asi nezbyva. Pustil jsem se do zalohovani...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    4

    mna napadla este jedna vec, nemoze to byt tym, ze na pocitaci pustis film, das pauzu, pripojis TV cez HDMI, film odpauzujes a vtedy hodi chybu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Tak reinstal je vždy poslední zoufalá možnost, chce to zjistit stav PC, využití procesoru, paměti, jesli se nezavrtal nějaký červ, projet antivirem a nějakým cleanerem, no a aktualizovat ovladače.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,276

    Proč zoufalá? Záloha image, čistá instalace + MPC-HC a pokud pojede, tak se může rozhodnout, co dál (jestli bude zkoumat) a pokud stále nepojede, tak se může hned přes image vrátit zpět. Práce na hodinu, z toho 80% běží samo záloha/obnova image, instalace.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. nejde zvuk pres hdmi
    Od tomik88 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 24-06-2012, 08:25
  2. winfast dtv2000h jde zvuk ale nejde obraz
    Od weri29 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-12-2007, 08:08
  3. nejde zvuk ale obraz ano. TV tuner asi conexant
    Od xkrchnav v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-12-2005, 08:45
  4. Fly 2000 TV, nejde mi obraz,pouze zvuk
    Od jirojo v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-10-2005, 19:47
  5. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 06-09-2005, 09:00