Sharp LC-32LE244E
Ahoj, chci koupit LED TV do cc 7k-8k Kč a našel jsem tady tutu
Sharp LC-32LE244E [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Nejsem náročný takže 80cm by stačila 2xHDMI i 1x USB a cena 5999kč je nádherná jen nevím jestli na ní není něco špatně když je tak levná? máte ji někdo doma?
Sharp LC-32LE244E [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Nejsem náročný takže 80cm by stačila 2xHDMI i 1x USB a cena 5999kč je nádherná jen nevím jestli na ní není něco špatně když je tak levná? máte ji někdo doma?
V téhle cenové relaci ani SHARP nevyrábí zázrak. V této cenové relaci je defacto celkem fuk, jakou TV (od jakého výrobce) koupíš. Abys vychutnal kvalitu Sharpa, musel bys do mnohem dražší sorty. A i zadní panel (vstupy a výstupy) bude bohatší.
Tuhle televizi ma pribuzna cca rok a ma jednu dost neprijemnou vadu. Jednou za cas kompletne prehazi kanaly a je potreba je opet rucne seradit. Predpokladam, ze za to muze nejaka uprava u kabelovky (pridani TV/odebrani?).
[QUOTE]Predpokladam, ze za to muze nejaka uprava u kabelovky (pridani TV/odebrani?). [/QUOTE]
Předpokládáš správně. Já používám STB (od kabelovky) a tím sem této nepříjemné vady oproštěn. Na ovládání SHARPu je potřeba si opravdu zvyknout. Jinak je to velmi dobrý stroj (samozřejmě také záleží na cenové relaci modelu)
Předpokládáš správně. Já používám STB (od kabelovky) a tím sem této nepříjemné vady oproštěn. Na ovládání SHARPu je potřeba si opravdu zvyknout. Jinak je to velmi dobrý stroj (samozřejmě také záleží na cenové relaci modelu)
Neviem ako SHARP, ale moja LG ma v nastaveniach vypnutie automatickych aktualizacii od operatora DVB-C. Skus pohladat u teba (malo by to byt niekde tam, kde je aj ladenie TV).
Ked to vypnes, tak sa ti to nebude automaticky prehadzovat, ale ked urobi poskytovatel DVB-C nejaku zmenu, budes musiet napr rucne naladit novu stanicu a pod...
Ked to vypnes, tak sa ti to nebude automaticky prehadzovat, ale ked urobi poskytovatel DVB-C nejaku zmenu, budes musiet napr rucne naladit novu stanicu a pod...