Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 21 z 21

Téma: Konverze DVD do AC3 - problém

  1. #16
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,245

    Zkoušeno následující:

    Kód:
    GeneralComplete name                            : E:\Work\x3\VTS_01_0.IFO
    Format                                   : DVD Video
    Format profile                           : Program
    File size                                : 12.0 KiB
    Duration                                 : 1mn 49s
    Overall bit rate mode                    : Variable
    Overall bit rate                         : 897 bps
    
    Video
    ID                                       : 224 (0xE0)
    Format                                   : MPEG Video
    Format version                           : Version 2
    Duration                                 : 1mn 49s
    Bit rate mode                            : Variable
    Width                                    : 720 pixels
    Height                                   : 576 pixels
    Display aspect ratio                     : 4:3
    Frame rate                               : 25.000 fps
    Standard                                 : PAL
    Compression mode                         : Lossy
    
    Audio
    ID                                       : 0 (0x0)
    Format                                   : MPEG Audio
    Format profile                           : Version 1
    Duration                                 : 1mn 49s
    Channel(s)                               : 2 channels
    Sampling rate                            : 48.0 KHz
    Compression mode                         : Lossy
    Language                                 : Slovak
    Konfigurace: VU+ DUO2, VTI 6.0.5, zapojeno přes HDMI do AVR. Zkoušena jak VOB struktura, tak ISO. Výsledek: u obou při přehrávání na AVR svítí PCM, AVR nastaven na režim Direct a detekuje vstup PCM 2.0.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    10

    Kamile, díky za info. Při přehrávání přímo na VU (bez napojeného AVR) ti zvuk běží? Když spustím ifo, zvuk v menu mi jede, přestane až při skoku na nějakou kapitolu nebo pokud obsahuje jen jednu kapitolu, tak při jejím převíjení... Tyto případy jsou u tebe taky ok?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    10

    ...nicméně to neřeší ten samotný problém konverze do AC3, hodil by sem někdo přesný ověřený postup, jak to udělat?
    Předem díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,245

    Citace Původně odesláno od fidakm Zobrazit příspěvek
    Kamile, díky za info. Při přehrávání přímo na VU (bez napojeného AVR) ti zvuk běží? Když spustím ifo
    Nezkoušel jsem (nepoužívám) a už jsem bohužel smazal vzorek. Myslel jsem, že se bavíme o konfiguraci s AVR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    - vieš isto, či ti potom interný player v E2 prehrá korektne aj AC3 ( skoky po kapitolách, pretáčanie )
    - skúšal si aj iný image na VU, napr. OpenPLI ( tam ja osobne problém nemám žiaden, aj keď používam iný STB )
    - skús si aktualizovať knižnice vo svojom image v STB
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    10

    - Ano, mám to vyzkoušené, AC3 je bez problémů
    - Nezkoušel, s imagema bych nerad experimentoval...
    - Je tam nejaktuálnější verze VTi a nejnovější ovladače...

    ---------- Doplněno v 19:55 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 19:54 ----------

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    Nezkoušel jsem (nepoužívám) a už jsem bohužel smazal vzorek. Myslel jsem, že se bavíme o konfiguraci s AVR.
    S AVR jsem to zkoušel samozřejmě taky, ale bezúspěšně.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. 4:3 konverze na 16:9
    Od bluenite38 v sekci Editace videa
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-08-2013, 16:08
  2. Konverze MTS
    Od perruzzi v sekci DV/HDV
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 19-01-2013, 19:31
  3. konverze do AMV
    Od Soukynek v sekci Kodeky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-08-2006, 15:25
  4. Konverze z *.mov
    Od wendy v sekci Editace videa
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 09-01-2006, 09:23
  5. Konverze
    Od Elektricman v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-01-2005, 18:30