Zkoušeno následující:Konfigurace: VU+ DUO2, VTI 6.0.5, zapojeno přes HDMI do AVR. Zkoušena jak VOB struktura, tak ISO. Výsledek: u obou při přehrávání na AVR svítí PCM, AVR nastaven na režim Direct a detekuje vstup PCM 2.0.
Zkoušeno následující:Konfigurace: VU+ DUO2, VTI 6.0.5, zapojeno přes HDMI do AVR. Zkoušena jak VOB struktura, tak ISO. Výsledek: u obou při přehrávání na AVR svítí PCM, AVR nastaven na režim Direct a detekuje vstup PCM 2.0.
Kamile, díky za info. Při přehrávání přímo na VU (bez napojeného AVR) ti zvuk běží? Když spustím ifo, zvuk v menu mi jede, přestane až při skoku na nějakou kapitolu nebo pokud obsahuje jen jednu kapitolu, tak při jejím převíjení... Tyto případy jsou u tebe taky ok?
...nicméně to neřeší ten samotný problém konverze do AC3, hodil by sem někdo přesný ověřený postup, jak to udělat?
Předem díky
- vieš isto, či ti potom interný player v E2 prehrá korektne aj AC3 ( skoky po kapitolách, pretáčanie )
- skúšal si aj iný image na VU, napr. OpenPLI ( tam ja osobne problém nemám žiaden, aj keď používam iný STB )
- skús si aktualizovať knižnice vo svojom image v STB
- Ano, mám to vyzkoušené, AC3 je bez problémů
- Nezkoušel, s imagema bych nerad experimentoval...
- Je tam nejaktuálnější verze VTi a nejnovější ovladače...
---------- Doplněno v 19:55 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 19:54 ----------
S AVR jsem to zkoušel samozřejmě taky, ale bezúspěšně.