Pomoc s připojením
Ahoj. Koupil jsem tuhle TV:
Mám problém s připojením reprosoustavy přes cinche. Tv mám připojenou přes HDMI a zvuk ze settopboxu přes cinche. Všechno funguje. Ale když používám flashdisk tak potřebuju táhnout zvuk z TV do repro a repro má jen cinche. Je mi záhadou že ty cinche na tv nereagují. Nebo nevím co v TV nastavit. Už jsem z toho docela na prášky. Dík za rady.
Mám problém s připojením reprosoustavy přes cinche. Tv mám připojenou přes HDMI a zvuk ze settopboxu přes cinche. Všechno funguje. Ale když používám flashdisk tak potřebuju táhnout zvuk z TV do repro a repro má jen cinche. Je mi záhadou že ty cinche na tv nereagují. Nebo nevím co v TV nastavit. Už jsem z toho docela na prášky. Dík za rady.
Ale oni nemají zájem, aby to šlo bez koupi dalších zařízení připojit! Nejjednodušší způsob připojení je přes sluchátkový výstup. Viz. asi 100 stejných témat tohoto roku.
TV má audio výstup len optiku, slúchadlá a HDMI-ARC. Takže potrebuješ buď Toslink adapter (nenapísal si či ten cinch na reprosústave je spdif) alebo kábel 3,5mm jack/cinch.
To jsem udělal. Tím pádem ale hraje z 6ti repro jen pravej a centr. :-(
Klasika cinch. Bílej červenej.
Klasika cinch. Bílej červenej.
Akú máš reprosústavu?
Edit: Je to logické, pretože cez sluchadlový výstup telky idú len dva kanály a reprosústava ich hádže na FR a C.
Edit: Je to logické, pretože cez sluchadlový výstup telky idú len dva kanály a reprosústava ich hádže na FR a C.
[QUOTE=JohnyPD;477696]Ale ty peníze[/QUOTE]
Ale TV si tiez kupoval za peniaze, ci nie?
Preco mam pocit v kazdeho podobneho vlakna, ze na TV kludne tazatel vyvali aj 20 litrov, ale ked ma investovat aj do audia, uz sa mu to nepaci.
Pritom audio je viac ako 50% zazitku! Kazdy ochudobnuje len sam seba!
Ale TV si tiez kupoval za peniaze, ci nie?
Preco mam pocit v kazdeho podobneho vlakna, ze na TV kludne tazatel vyvali aj 20 litrov, ale ked ma investovat aj do audia, uz sa mu to nepaci.
Pritom audio je viac ako 50% zazitku! Kazdy ochudobnuje len sam seba!
Já hlavně myslel že ty cinche vzádu půjdou a budu mít stejnej zvuk jako předtím. Navíc byly Vánoce a člověk je zas na nějakou dobu úplně bez peněz!
A AVR by ti pri danom Geniuse ajtak moc nepomohlo, vzhladom k tomu, ze Genius ma kompletny 5.1 analogovy vstup. Vid toto vlakno.