Problem WD tv live
Dobry den mam problem s prehravacem WD TV LIVE nechce mi nacitat externi disky pres usb...mam ho asi tri roky vse pracovalo v pohode...asi pred mesicem jsem aktualizoval vse probehlo vporadku dnes kdyz jsem zapl a pripojl ex.disk tak to porad nacita ...dioda porad blika...jinak vse maka tak jak mam..restartoval jsem a daval tovarni nastaveni ale nic ..kdyby jste mel nekdo nejakou zkusenost stimto problemem prosiiiiim poradte co mam delat.... dikes
jeste skus hw reset, ja tam mam malou dirku, kde jehlou nebo cim se to da resetovat, mam jiny model WDTV Live plus, tedy nevim 100% jestli to tam mas i ty, ale parkrat to pomohlo (hlavne v zacatcich s temi nevyladenymi fw)
no tak nic takoveho tam nemam .. nemuzu ani preinstalovat firmware protoze usb nereaguji a ze site me to pise aktualni... asi budu muset pockat az bude novej :-(
Na nový firmware budeš zrejme čakať zbytočne... Inak ak máš WDTV Live HD, tak na boku (pri USB1) je spínač (dierka) pre HW reset, ako už písal kolega.
[QUOTE=anton12345;477456]Na nový firmware budeš zrejme čakať zbytočne... Inak ak máš WDTV Live HD, tak na boku (pri USB1) je spínač (dierka) pre HW reset, ako už písal kolega.[/QUOTE]
mam tento [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] zadna dira
mam tento [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] zadna dira
tak jsem zjistil ze chyba neni asi v wd live ale v externim disku ...mel jsem je pres svatky napojeny primo v tv a ne pres centrum asi to udelalo nejakej kiks ze ho ted nemuze najit mensi jsem formatoval nahral obsah a funguje ..ten vetsi bude broblem ma 2000gb a je plnej ..nevite cim to vicistit abych neprisel o data..neco brani ve spusteni ...v pc a tv normalne funguje jen to centrum to nechce zkousnout...
ten prehravac si tam uklada na ten disk nejake soubory nebo slozku, mozna , ze uz to nesedi, protoze ta TV neco zmenila, a prehravac nenapadne to znova vytvorit, ja bych to tedy vymazal, aby ten prehravac myslel, ze to je novy HDD, a vytvori si to znova, ......, ma to v nazvu wdtv nebo tak nejak ...
Může za to možná opravdu nový firmware. Mám také tento přehrávač a aktualizoval se mi firmware z 1.x.x.x na 2.x.x.x a od té doby se mi přestal vypínat HDD po vypnutí centra. Mám Seagate Expansion 4TB USB3.0. Tak jsem stáhnul utilitu od Seagate a nastavil vypínání po 30 minutách nečinnosti. Teď se mi disk tedy vypíná, ale modrá led svítí pořád - to je asi dáno tím, že USB port z centra je aktivní.
Patriot...
Nie je to tým, ale zdieľaním HDD v sieti, kde HDD musí byť aktívny. Pri HDD od WD je ešte funkcia spánku disku, kedy dióda len pomali bliká a v prípade šiahnutia naň zo siete sa plne aktivuje.
tomassedlacek75
Na HDD máš skrytý adresár .wd_tv, do ktorého si prehrávač ukladá strom disku. Vymaž ho a prehrávač si vytvorí nový s aktuálnym stavom... a všetko pôjde ako má...
Nie je to tým, ale zdieľaním HDD v sieti, kde HDD musí byť aktívny. Pri HDD od WD je ešte funkcia spánku disku, kedy dióda len pomali bliká a v prípade šiahnutia naň zo siete sa plne aktivuje.
tomassedlacek75
Na HDD máš skrytý adresár .wd_tv, do ktorého si prehrávač ukladá strom disku. Vymaž ho a prehrávač si vytvorí nový s aktuálnym stavom... a všetko pôjde ako má...
Zdravím všechny, mám podobný problém - po posledním upgradu se mi pri sledovani HD stavá toto...
Cca po 10minutách se vypne externí disk, sčerná obrazovka a WDTV Live se sekne - takže mi nezbývá nic jiného než vytáhnout přístroj z napájení... Zkoušel jsem disk přeformátovat jestli není chyba na něm ale nepomohlo to. Také jsem zkoušel různé kvality HDfilmu ale také nic. Jo a restart do tovární nastavení také nepomohl...
Máte nějaké nápady???
Cca po 10minutách se vypne externí disk, sčerná obrazovka a WDTV Live se sekne - takže mi nezbývá nic jiného než vytáhnout přístroj z napájení... Zkoušel jsem disk přeformátovat jestli není chyba na něm ale nepomohlo to. Také jsem zkoušel různé kvality HDfilmu ale také nic. Jo a restart do tovární nastavení také nepomohl...
Máte nějaké nápady???