ripoval to nekdo? decrypter hlasil dvd jako suspected a neco o dummy sectorech, to sem ignoroval, ale shrink to pak v pohode prerubal, btw. full backup a 99.6% 9-) to dvd delal nejakej retard :-I
To co popisuješ, je nějaká nová ochrana... Stejná je u Pulp Fiction, a i u píčovin typu Anakonda a nějakýho céčka ze Segalem. Jedinej program, kterej ti to spolehlivě přejede je poslední verze Decrypteru.
Nahlásí INSERT DUMMY SECTOR nebo tak něco, ale jede dál. Tahle "chyba" je udělaná naschvál (je umístěna v prvním VOBu hlavního filmu, hned na začátku). Shrink apod. ti při analýze nahlásí CYKLICKOU REDUNDANCI a tím jsi zkončil... Spousta lidí si s tím neví rady, takže se to asi vyplatí, to tam dávat.
Takže bych ani neřekl, že to DVD dělal nějakej retard.
(Mnoho lidí si to v půjčovně půjčí se záminkou okopírování, ale zapláčou...)
Nahlásí INSERT DUMMY SECTOR nebo tak něco, ale jede dál. Tahle "chyba" je udělaná naschvál (je umístěna v prvním VOBu hlavního filmu, hned na začátku). Shrink apod. ti při analýze nahlásí CYKLICKOU REDUNDANCI a tím jsi zkončil... Spousta lidí si s tím neví rady, takže se to asi vyplatí, to tam dávat.
(Mnoho lidí si to v půjčovně půjčí se záminkou okopírování, ale zapláčou...)
Jo u Pulp Fiction mě to udělalo taky, měl jsem starej Decrypter, tak jsem stáhl novej a vše se riplo v klidu. Od té doby jsem tu hlášku neviděl. \/
[quote=delay]To co popisuješ, je nějaká nová ochrana... Stejná je u Pulp Fiction, a i u píčovin typu Anakonda a nějakýho céčka ze Segalem. Jedinej program, kterej ti to spolehlivě přejede je poslední verze Decrypteru.
(Mnoho lidí si to v půjčovně půjčí se záminkou okopírování, ale zapláčou...)[/quote]
no ja ho zkopiroval v pohode shrinkem jak uz sem psal, jinak retard je to kvuli ty kompresi, dvd se dalo nacpat na jednovrstvy medium, takhle je kvuli cca padesati mb na dvouvrstvym 9-)
Spider: dokument hodne dobrej...
(Mnoho lidí si to v půjčovně půjčí se záminkou okopírování, ale zapláčou...)[/quote]
no ja ho zkopiroval v pohode shrinkem jak uz sem psal, jinak retard je to kvuli ty kompresi, dvd se dalo nacpat na jednovrstvy medium, takhle je kvuli cca padesati mb na dvouvrstvym 9-)
Spider: dokument hodne dobrej...
Tak jsem to stáhl z netu a mrkl na to - a hodnotil bych to jako Brak..
Je to bud o blbých mařkách nebo přehnaně blbých (feministky i ta co si tam nechá udělat ty kozy). 9-)
Je to bud o blbých mařkách nebo přehnaně blbých (feministky i ta co si tam nechá udělat ty kozy). 9-)