Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Zeny Pro Meny

clee (6592)|25.5.2005 22:42
ripoval to nekdo? decrypter hlasil dvd jako suspected a neco o dummy sectorech, to sem ignoroval, ale shrink to pak v pohode prerubal, btw. full backup a 99.6% 9-) to dvd delal nejakej retard :-I
delay (159)|26.5.2005 07:51
To co popisuješ, je nějaká nová ochrana... Stejná je u Pulp Fiction, a i u píčovin typu Anakonda a nějakýho céčka ze Segalem. Jedinej program, kterej ti to spolehlivě přejede je poslední verze Decrypteru.
Nahlásí INSERT DUMMY SECTOR nebo tak něco, ale jede dál. Tahle "chyba" je udělaná naschvál (je umístěna v prvním VOBu hlavního filmu, hned na začátku). Shrink apod. ti při analýze nahlásí CYKLICKOU REDUNDANCI a tím jsi zkončil... Spousta lidí si s tím neví rady, takže se to asi vyplatí, to tam dávat.
Takže bych ani neřekl, že to DVD dělal nějakej retard.
(Mnoho lidí si to v půjčovně půjčí se záminkou okopírování, ale zapláčou...)
mouty (690)|26.5.2005 08:20
Jo u Pulp Fiction mě to udělalo taky, měl jsem starej Decrypter, tak jsem stáhl novej a vše se riplo v klidu. Od té doby jsem tu hlášku neviděl. \/
Spider (176)|26.5.2005 10:55
Clee, ten dokument ženy pro měny, je to aspoň dobrý film?
mouty (690)|26.5.2005 11:10
Je to film o chytrých ženách co spojí příjemné s užitečným... :-E
clee (6592)|26.5.2005 11:36
[quote=delay]To co popisuješ, je nějaká nová ochrana... Stejná je u Pulp Fiction, a i u píčovin typu Anakonda a nějakýho céčka ze Segalem. Jedinej program, kterej ti to spolehlivě přejede je poslední verze Decrypteru.
Nahlásí INSERT DUMMY SECTOR nebo tak něco, ale jede dál. Tahle "chyba" je udělaná naschvál (je umístěna v prvním VOBu hlavního filmu, hned na začátku). Shrink apod. ti při analýze nahlásí CYKLICKOU REDUNDANCI a tím jsi zkončil... Spousta lidí si s tím neví rady, takže se to asi vyplatí, to tam dávat.
Takže bych ani neřekl, že to DVD dělal nějakej retard.
(Mnoho lidí si to v půjčovně půjčí se záminkou okopírování, ale zapláčou...)[/quote]

no ja ho zkopiroval v pohode shrinkem jak uz sem psal, jinak retard je to kvuli ty kompresi, dvd se dalo nacpat na jednovrstvy medium, takhle je kvuli cca padesati mb na dvouvrstvym 9-)

Spider: dokument hodne dobrej...
PetrJ (149)|27.5.2005 00:34
[quote=mouty]Je to film o chytrých ženách ... :-E[/quote]

TO JE SCI-FI ? 9-)
mouty (690)|31.5.2005 09:07
Tak jsem to stáhl z netu a mrkl na to - a hodnotil bych to jako Brak..
Je to bud o blbých mařkách nebo přehnaně blbých (feministky i ta co si tam nechá udělat ty kozy). 9-)
mirekv (7169)|31.5.2005 09:37
mouty
Když se ti to nelíbilo, tak bych se na to mohl podívat, mohlo by to být dobré! :-D (nuda v Brně...)
mouty (690)|31.5.2005 12:27
mirekv
Tohle je ale nuda v televizi 9-)