televize do domácnosti
Ahoj,
chystáme se pořídit novou televizi do obýváku a chtěli bychom Vás poprosit o radu, jakou vybrat.
Požadavky:
-cca 46'' úhlopříčka
-DVBT2, S2
-pozorovací vzdálenost max 5m (spíše 3,5m)
-rádi koukáme na sportovní přenosy
-kvalitní obraz a zvuk
-cena: jsme ochotni dát kolem 30 000Kč
Máme vyhlídlou Samsung UE46F8000, ale jelikož se v tom tolik nevyznáme, tak nevíme, jestli to pro nás nejsou zbytečně vyhozené peníze.
Děkujeme za každou radu
Přejeme hezké svátky
chystáme se pořídit novou televizi do obýváku a chtěli bychom Vás poprosit o radu, jakou vybrat.
Požadavky:
-cca 46'' úhlopříčka
-DVBT2, S2
-kvalitní obraz a zvuk
Máme vyhlídlou Samsung UE46F8000, ale jelikož se v tom tolik nevyznáme, tak nevíme, jestli to pro nás nejsou zbytečně vyhozené peníze.
Děkujeme za každou radu
Přejeme hezké svátky
46" je žalostně málo, běž minimálně do 55". Pokud nejsi fajnšmekr (což evidentně nejsi), tak je zbytečné vyhazovat prachy za TOP model. V LCD se podívej po F6400, super poměr cena výkon (pohledej zde na fóru, je tady o ní velké téma). Pokud ale sneseš plazmu, tak běž do nějako ST60.
[QUOTE=damegu;477021]Ahoj,
Požadavky:
-cca 46'' úhlopříčka
-DVBT2, S2
-kvalitní obraz a zvuk
Děkujeme za každou radu
Přejeme hezké svátky[/QUOTE]
Já 46" mám a mně stačí. Ale jak tu píšou kolegové, je to o zdroji signálu. Při větších formátech zase člověk víc vnímá nedokonalost vysílání v SD. Těch 46" je v tomto směru poměrně udýchatelný kompromis. Jak jsem se měl možnost přesvědčit u D-éčkové řady, panely třídy 8000 automaticky neznamenaly vždy vyšší užitnou úroveň.
Požadavky:
-cca 46'' úhlopříčka
-DVBT2, S2
-kvalitní obraz a zvuk
Děkujeme za každou radu
Přejeme hezké svátky[/QUOTE]
Já 46" mám a mně stačí. Ale jak tu píšou kolegové, je to o zdroji signálu. Při větších formátech zase člověk víc vnímá nedokonalost vysílání v SD. Těch 46" je v tomto směru poměrně udýchatelný kompromis. Jak jsem se měl možnost přesvědčit u D-éčkové řady, panely třídy 8000 automaticky neznamenaly vždy vyšší užitnou úroveň.