Rád bych se zeptal, jak jsou zde na fóru nastavena pravidla pro editaci vlastních příspěvků. Všiml jsem si, že po uplynutí určité doby (řádově v dnech/týdnech) už nejsem schopen své starší příspěvky editovat. Za normálních okolností to není potřeba, ale bohužel to zcela znemožňuje elegantní správu různých informačních témat s pravidelně aktualizovaným titulním příspěvkem (návody, přehledy, ...).
Viz např. https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...-2012-1055-hod. Plutotype to zde řeší tak, že vlastní návod je v externím PDF souboru, a při každé aktualizaci tedy musí poslat příspěvek s novými odkazy. Nebylo by lepší, kdyby byl návod realizován přímo formou titulního příspěvku tématu? Myslím, že by to pro fórum bylo zajímavější i z hlediska hodnocení obsahu Googlem.
Toto prosím bráz opravdu pouze jako příklad, já rozhodně nechci uživateli Plutotype radit, co a jak má dělat. Ale sám už jsem několikrát uvažoval o tom, že bych založil nějaký "informační" thread, ale odrazuje mě právě to, že příspěvky nelze udržovat aktuální.
EDIT: Tak dodatečně jsem se dočetl, že by doba pro editaci měla být stanovena na 6 hodin. Měl jsem dojem, že je to déle (řádově dny), ale nejsem si jistý. Každopádně moje otázka a zdůvodnění zůstává.