Tazatel: Milan
Znění dotazu: Dobry den,
vybiram LED TV 42" (sleduji ze 2,5 metru) kolem 15 000Kc. Dulezita je pro me kvalita obrazu i v SD (pouzivam satelit freesat) a rovnez schpnost streamovani filmu (ne jen youtube, ale servery, kde si mohu putit cely film - napriklad Putlocker). Mam vyzkouseno, ze LG 42LA690S zvlada stream videa bez problemu, ale ve srovnani s jinymi TV mi na prodejne prisla obrazove slabsi. Obrazove se mi naopak moc libila Sony KDL 42W544, ale ta zase pokulahava v internetu. Doporucili byste pripadne jinou TV s kvalitnim internetem a peknym obrazem? Satelitni tuner je urcite vyhodou.
Predem dekuji.
Technika, které se dotaz týká: LED TV LG 42LA690S, Sony KDL 42W544...
Znění dotazu: Dobry den,
vybiram LED TV 42" (sleduji ze 2,5 metru) kolem 15 000Kc. Dulezita je pro me kvalita obrazu i v SD (pouzivam satelit freesat) a rovnez schpnost streamovani filmu (ne jen youtube, ale servery, kde si mohu putit cely film - napriklad Putlocker). Mam vyzkouseno, ze LG 42LA690S zvlada stream videa bez problemu, ale ve srovnani s jinymi TV mi na prodejne prisla obrazove slabsi. Obrazove se mi naopak moc libila Sony KDL 42W544, ale ta zase pokulahava v internetu. Doporucili byste pripadne jinou TV s kvalitnim internetem a peknym obrazem? Satelitni tuner je urcite vyhodou.
Predem dekuji.
Technika, které se dotaz týká: LED TV LG 42LA690S, Sony KDL 42W544...
Sony 42W6xx. Videl jsem radu 6 a obraz i vsechny dalsi funkce co pozadujes se me jevi jako velmi dobre.
Dekuji za rychlou odpoved. Obrazove bude Sony 42W6xx urcite v poradku. Ma to i prohlizec Operu, ale cetl jsem ze bez podpory Flash a tudiz se obavam, ze nebude schopna spustit videa z rady zahranicnich webu. Nebo jste to zkousel? Kazdopadne jeste jednou diky!
S flashem nepocitej snad u zadne TV. Je to logicke. Nemaji na flash vykon. Flash je vicemene mrtva vec. Budoucnost je HTML5 a dalsi formaty pro multimedia.
LG snad flash ma. Minimalne jsem videl, ze prehrala streamovany film bez problemu. Jen ten obraz byl nic moc. To Sony bylo jine vino... Co treba Phillips nebo Sharp?
Guest: TV mají v dnešní době dual core a quad core výkonu dost, ale problém je jinde. Přečti si si raději tohle: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/33686-nez-se-zeptate-hdmi-3d-zvuk-lan-dlna-hbbtv-dalkove-ovladace#post434505 a vykašli se na to. TV se kupuje kvůli obrazu, ne Smart volovinám.