Tazatel: Jitka
Znění dotazu: Dobrý den,již 3 roky mám televizi Samsung LE32B650T2W. Posledních pád ní mi i přes opakované automatické digitální ladění špatně hrají určité kanály.Mám obraz i zvuk,ale jen na pár sekund,pak se přerusuje zvuk jakoby seká,a skáčou přes obraz čáry ikdyž obraz je.Týká se to kanálů Activ, V1, šlágr,zoom,love,očko,očko gold,Ct:D. Ostatní kanály jdou v pořádku t.j. nova,novacinema,prima,telka,fanda,ČT 1,2 ,24, barandov,smíchov,cool,relax,rebel. Je problém v televizi?Bydlíme v Jablonci nad Nisou ve Mšeně,ostatní lidé v paneláku tento problém nemají,ikdyž nemají setobox,ani nic podobného. Jen společnou anténu na paneláku.
Děkuji za odpověd
Kovářová
Znění dotazu: Dobrý den,již 3 roky mám televizi Samsung LE32B650T2W. Posledních pád ní mi i přes opakované automatické digitální ladění špatně hrají určité kanály.Mám obraz i zvuk,ale jen na pár sekund,pak se přerusuje zvuk jakoby seká,a skáčou přes obraz čáry ikdyž obraz je.Týká se to kanálů Activ, V1, šlágr,zoom,love,očko,očko gold,Ct:D. Ostatní kanály jdou v pořádku t.j. nova,novacinema,prima,telka,fanda,ČT 1,2 ,24, barandov,smíchov,cool,relax,rebel. Je problém v televizi?Bydlíme v Jablonci nad Nisou ve Mšeně,ostatní lidé v paneláku tento problém nemají,ikdyž nemají setobox,ani nic podobného. Jen společnou anténu na paneláku.
Děkuji za odpověd
Kovářová
Možná změnili u vás parametry kódování. Na mém 5 let starém Sámovi dělali minulý rok na podzim problémy HD programy. Dělali také experimenty s parametry enkodérů pro distribuci. Pak se to spravilo.
Jinou TV, od jiného výrobce jsi zkoušela? Nebo novějšího Samsunga?
Jinou TV, od jiného výrobce jsi zkoušela? Nebo novějšího Samsunga?
Myslím, že televizí to určitě nebude. A Samsungy mj. mají kvalitní tunery. Nenapsala jsi, jestli přijímáš jen Ještěd. Pokud bydlíš někde za kopcem směrem ke Smržovce, STA by mohla být i na Turnov. Vzhledem k tomu, že se tam nedávno prohnal silný vítr, věnoval bych se spíš revizi antény a svodu. Jinak např. V1 mohu chytit i v Praze.