Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Televizory (CRT, LCD, PDP): Dotay ohledně příjmu signálu

Neregistrovaný (0)|13.12.2013 19:23
Tazatel: Jitka

Znění dotazu: Dobrý den,již 3 roky mám televizi Samsung LE32B650T2W. Posledních pád ní mi i přes opakované automatické digitální ladění špatně hrají určité kanály.Mám obraz i zvuk,ale jen na pár sekund,pak se přerusuje zvuk jakoby seká,a skáčou přes obraz čáry ikdyž obraz je.Týká se to kanálů Activ, V1, šlágr,zoom,love,očko,očko gold,Ct:D. Ostatní kanály jdou v pořádku t.j. nova,novacinema,prima,telka,fanda,ČT 1,2 ,24, barandov,smíchov,cool,relax,rebel. Je problém v televizi?Bydlíme v Jablonci nad Nisou ve Mšeně,ostatní lidé v paneláku tento problém nemají,ikdyž nemají setobox,ani nic podobného. Jen společnou anténu na paneláku.
Děkuji za odpověd
Kovářová
RoPo (6061)|13.12.2013 22:51
Možná změnili u vás parametry kódování. Na mém 5 let starém Sámovi dělali minulý rok na podzim problémy HD programy. Dělali také experimenty s parametry enkodérů pro distribuci. Pak se to spravilo.
Jinou TV, od jiného výrobce jsi zkoušela? Nebo novějšího Samsunga?
bastlir (3245)|14.12.2013 10:27
Myslím, že televizí to určitě nebude. A Samsungy mj. mají kvalitní tunery. Nenapsala jsi, jestli přijímáš jen Ještěd. Pokud bydlíš někde za kopcem směrem ke Smržovce, STA by mohla být i na Turnov. Vzhledem k tomu, že se tam nedávno prohnal silný vítr, věnoval bych se spíš revizi antény a svodu. Jinak např. V1 mohu chytit i v Praze.