Tazatel: Patrik
Znění dotazu: Zdravím,
Mám problém, keď mám prepojený PC s TV cez HDMI tak mi pri rolovaní stránok alebo hraní hier behá po monitore priesvitný pás.
Akonáhle ale HDMI kábel od PC alebo TV odpojím tak ten pás zmizne.
Poprípade keď pripojím a odpojím HDMI kábel tak monitor na sekundu zhasne.
Vedel by mi pls niekto poradiť ako by som to mohol vyriešiť tak aby som kábel nemusel stále pripájať a odpájať?
Ďakujem
Technika, které se dotaz týká: TV a PC + prepojenie cez HDMI
Znění dotazu: Zdravím,
Mám problém, keď mám prepojený PC s TV cez HDMI tak mi pri rolovaní stránok alebo hraní hier behá po monitore priesvitný pás.
Akonáhle ale HDMI kábel od PC alebo TV odpojím tak ten pás zmizne.
Poprípade keď pripojím a odpojím HDMI kábel tak monitor na sekundu zhasne.
Vedel by mi pls niekto poradiť ako by som to mohol vyriešiť tak aby som kábel nemusel stále pripájať a odpájať?
Ďakujem
Technika, které se dotaz týká: TV a PC + prepojenie cez HDMI
Mozny problem se zdrojem v PC nebo TV nebo ve zdroji od anteny. Odpoj antenu. PC a TV dej do jedne zasuvky.
Tak odpojil som anténný kábel a zapojil TV spolu s PC do jednej predlžovačky ale aj tak je efekt rovnaký
TV je nový mám ho len 3 dni tak neviem či by to mohlo byť v ňom čo sa PC týka ma grafiku AMD Radeon HD 7700
TV je nový mám ho len 3 dni tak neviem či by to mohlo byť v ňom čo sa PC týka ma grafiku AMD Radeon HD 7700
nič je to tenulinký priesvitný pás, ktorý je vidieť hlavne pri skrolovaní stránky alebo pri hraní hier.
dosť ma prekvapilo, že keď odpojím a pripojím HDMI kábel tak aj monitor na sekundu zhasne ako som uviedol vyššie.
doteraz som dokonca musel ručne meniť hlasitosť ale zrazu sa prepne zvuk automaticky a daný pás zmizne akonáhle dopojím HDMI kábel
môžem to odfotiť ako ako píšem pásik je priesvitný takže to nemusí byť vidieť mám to aj tak nafotiť?
dosť ma prekvapilo, že keď odpojím a pripojím HDMI kábel tak aj monitor na sekundu zhasne ako som uviedol vyššie.
doteraz som dokonca musel ručne meniť hlasitosť ale zrazu sa prepne zvuk automaticky a daný pás zmizne akonáhle dopojím HDMI kábel
môžem to odfotiť ako ako píšem pásik je priesvitný takže to nemusí byť vidieť mám to aj tak nafotiť?
skúšal som to ale nakoľko je to priesvitné nie je to na screene vôbec vidieť.
Má ale niekto podobný problém, že sa mu na sekundu zhasne monitor keď pripojí HMDI a spustím TV a dám nastavenie sledovania cez HDMI a tak isto na sekundu zahsne keď je už ale TV vypnutá ale až po tom čo odpojím HDMI kábel?
Má ale niekto podobný problém, že sa mu na sekundu zhasne monitor keď pripojí HMDI a spustím TV a dám nastavenie sledovania cez HDMI a tak isto na sekundu zahsne keď je už ale TV vypnutá ale až po tom čo odpojím HDMI kábel?
Sice je HDMI koncipováno jako plug&play, ale zapojovat HDMI za provozu se také může stát to, že si HDMI odpálíš.
inak včera som si všimol, že som neodpojil TV ale rádiobúdik takže som to dnes napravil, TV a PC je v jedne predlžovačke a odpojil som anténny kábel a pás zmizol takže to bude asi v anténe /moja chyba ospravedlňujem sa/.
Niekde som čítal, že existuje spôsob ako to spraviť aby to nebol problém ale neviem presne kde vedeli by ste mi s tým pômoct?
Niekde som čítal, že existuje spôsob ako to spraviť aby to nebol problém ale neviem presne kde vedeli by ste mi s tým pômoct?
Buď si dej doopřádku anténní rozvody nebo zkus v anténím konektoru nezapojovat stínění na straně u TV. Jinak existuje oddělovací spojka, která tomuto (zemní smyčce) v anténě k TV může zabránit.
takže nakoniec sa problém neodstránil ale ostal rovnaký pás sa len presunul nižšie a preto som si ho nevšimol, takže aj po odpojení anténý sa pás zobrazuje ako pri hraní hier tak aj pri prezeraní webu
zaujímave je ale to, že keď je HDMI kábel zapojený v TV ale TV je vypnutá a som len na PC tak po páse nie sú žiadne známky teda ak prezerám len web ale pri hraní hry pás vidieť je a to aj napriek tomu, že anténny kábel je odpojený
a keď úplne odpojím HDMI kábel od TV je všetko v poriadku žiadný pás ani pri prezeraní webu ani pri hraní hier
ak to pomôže uplodol som fotku ako mám spravený antény koaxuil a klasický anténu
zaujímave je ale to, že keď je HDMI kábel zapojený v TV ale TV je vypnutá a som len na PC tak po páse nie sú žiadne známky teda ak prezerám len web ale pri hraní hry pás vidieť je a to aj napriek tomu, že anténny kábel je odpojený
a keď úplne odpojím HDMI kábel od TV je všetko v poriadku žiadný pás ani pri prezeraní webu ani pri hraní hier
ak to pomôže uplodol som fotku ako mám spravený antény koaxuil a klasický anténu