Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Nahrávání Gameplay a Pořadů z TV bez PC přes HDMI

lukstolda (3)|4.12.2013 00:09
Dobrý den. Nemáte někdo zkušenosti s nahráváním her a televize v HD rozlišení? Chtěl bych si nahrát pár her a do budoucna MS ve fotbale nebo nějaký seriál.. Samozřejmě první co jsem se dozvěděl je že existuje ochrana HD signálu HDCP a tam sem narazil. Při dobré víře a málo informací jsem si pořídil mašinku z názvem AVER-MEDIA GAME CAPTURE HD II --- zdroj GOxGLE --- Gameplay z XBOXU pořídím bez větších problémů. Řekl bych že celé řešení,někdy když stroj zapínám nebo chci do menu třikrát nebo čtyřikrát na vás bliká černá obrazovka.. mohlo být lepší.. Pak sem zkusil zapojení do setoboxu a bohužel Přístroj nemůže nahrávat kuli ochraně HDCP.. Nevíte o nějakém přístroji nebo nejlépe televizy která by dovolovala nahrávání jak TV tak i XBOX360? Chápu že kúli této ochraně nepůjde výsledný nahraný soubor přehrát třeba v PC. TV které mají funkci nahrávaní to dělají jen přes televizní tuner.. Děkuji za každou odpověd :-D:-D:-D
Pytkin (7947)|4.12.2013 00:18
existuju krabicky , co ti pomozu aby si vedel nahrat aj ten signal s HDCP .. Poznam jednu , ale stoji 100 EUR ..
RoPo (6061)|4.12.2013 08:14
Mělo by jít hardwarem od Black Magic Design. Intensity Shuttle nebo Intensity Pro. zde
U nás distributor [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Pytkin (7947)|4.12.2013 16:17
samozrejme BMD nezoberie HDCP chraneny zdroj .. cize presne ten isty problem ako mas s tym AVERom ..
lukstolda (3)|4.12.2013 23:18
OK Děkuji .. Když sem koukal na odkaz od ROPO tak se BMD tváří jako že zvládne jak XBOX tak i TV..
Pořádně se na to kouknu o víkendu až budu mít více času. Škoda že je ta cena okolo 4000.- A chce to vychytat vše okolo třeba u AVER-MEDIA GAME CAPTURE HD II co jsem pořídil když to zapojím rovnou z XBOXE a následně do AV RECIVERU tak už to mám pouze stereo což je velká škoda. Nerad bych koupil další stroj co maká jen na půl..
Nemohl by jsi naznačit co je to za krabičku 100Eur je zatím ta nejlevnější varianta.. DÍK všem.
Pytkin (7947)|5.12.2013 00:47
lukstolda (3)|6.12.2013 21:58
Ještě sem se chtěl zeptat jak je to stou funkcí nahrávání z TV dá se to pak sestříhat třeba nějaký zápas? Prostě vynechat pár nudných minut. Dík
KamilZ (10277)|7.12.2013 08:24
Na nahrávání DVB-T a následné zpracování si kup STB za 500,- Kč, který na rozdíl od TV nahrává nekódovaně...