Střih ve Vegasu
Ahoj, zatím jsem nepřišel jak jednoduše, když mám video stopu , na ni aplikovány filtry a ted pomoci "s" vyhazuji nechtěné, vložím prolínačky atd a mám skoro hotovo, když potřebuji ji posunout jak vyberu najednou více rozdělených oddílů ? dělám to Ctrl + klik myši ale je to dost nepřehledné... A ještě dá se nějak zamknout oblast prolnutí abych ji nerozpojil nechtěným posunem?.
StayMan by €RikŁ€
tak na to koukám , jsou tam 3 možnosti zapnutí , ale není mě jasné funkce tato, objevuje se mi při posunu snímků čas o kolik se pohlo ale stejně když pohnu kdesi na začátku tak se mě to rozpojí, našel jsem že to jde přes selection edit tool ale jestli se to tak dělat má to nevím
tak na to koukám , jsou tam 3 možnosti zapnutí , ale není mě jasné funkce tato, objevuje se mi při posunu snímků čas o kolik se pohlo ale stejně když pohnu kdesi na začátku tak se mě to rozpojí, našel jsem že to jde přes selection edit tool ale jestli se to tak dělat má to nevím
Mozes aj tak
http://tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=3067
http://tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=3067
StayMan by €RikŁ€
Díky..to mě pomohlo, jen ještě jsem v návodu nenašel, mimo teda prerendering jak nastavit když mám na té ose více akci zapnout rendrování do Architekta jen toho co chci?
Díky..to mě pomohlo, jen ještě jsem v návodu nenašel, mimo teda prerendering jak nastavit když mám na té ose více akci zapnout rendrování do Architekta jen toho co chci?
Oznac si tie casti regionmi a pri RenderAs zaskrtni "render region only"
EDIT: ak chces vsetky naraz, to musis asi len cez script -> batchrender...
EDIT: ak chces vsetky naraz, to musis asi len cez script -> batchrender...
StayMan by €RikŁ€
Díky, jen ještě poslední dotaz, ty zbylé části za vyrenderovaným videem mohu renderovat tím výběrem ale nevím jestli označím přesně začátek a konec, není lepší to nějak vystřihnout a šoupnout do nového projektu? A nerozhodí se tím nějak to nastavení filtrů?
Díky, jen ještě poslední dotaz, ty zbylé části za vyrenderovaným videem mohu renderovat tím výběrem ale nevím jestli označím přesně začátek a konec, není lepší to nějak vystřihnout a šoupnout do nového projektu? A nerozhodí se tím nějak to nastavení filtrů?
Filtry by som daval az na koniec, teda po zakladnom strihu, ja viem, ze niekedy sa este dostrihava, ale uz v malom.. Takto ak si vrenderujes tie casti pomocou toho skriptu, samozrejme ich mozes znova nacitat cez MediaPool -> Import aj do toho isteho projektu a to ostatne /nepotrebne, mozes zmazat, napriklad.
Mohla by ti taky pomoct funkce "Select Events To End".Označíš část video stopy od které chceš posunot, zmáčkneš pravé tlačítko a tam to najdeš. Oznáčí ti to všechny části až do konce a můžeš je posouvat. Když chceš přidat i audio,přez Ctrl můžeš udělat to samé a hejbat vším.
[quote=cottel]Mohla by ti taky pomoct funkce "Select Events To End".[/quote]
Existuje na tuto fukci klavesova zkratka? Docela bych ji vyuzil.
Existuje na tuto fukci klavesova zkratka? Docela bych ji vyuzil.