Poradte LCD TV 32" - 40" do 8200kč
Zdravím,
potrebujem poradiť vo výbere TV. Teraz máme 28" CRT telku a chceme ju vymeniť za LCD 32" max 40".
Mám len zopár podmienok a to nech obsahuje tuner DVB-C, Nech sa dajú pozerať filmy z USB klúča
a aj nahrávať by bolo dobre. A cena by mala byť tak do 8200kč.
Budem rád za každú radu.
Pozeral som Samsung 32 F5000, F5300, F5500, neviem či sú najlepšie alebo či je samsung najlepšia
značka pre televízor. ;)
potrebujem poradiť vo výbere TV. Teraz máme 28" CRT telku a chceme ju vymeniť za LCD 32" max 40".
Mám len zopár podmienok a to nech obsahuje tuner DVB-C, Nech sa dajú pozerať filmy z USB klúča
a aj nahrávať by bolo dobre. A cena by mala byť tak do 8200kč.
Budem rád za každú radu.
Pozeral som Samsung 32 F5000, F5300, F5500, neviem či sú najlepšie alebo či je samsung najlepšia
značka pre televízor. ;)
Rada je, že je tady stejných témat spousta, stačí si to přečíst :-(.
Nejlepší TV je ta, kterou má každý doma ...
Nejlepší TV je ta, kterou má každý doma ...
Podle tvých parametrů jsem ještě přidal Direct LED podsvětlení a výběr je takový:
Samsung UE32F5000 - nonSmart,model roku 2013, 2xHDMI, 1xUSB
Samsung UE32F5300 - Smart TV, model roku 2013, 3xHDMI, 2xUSB, lze přidat WiFi, záznam vysílání na USB
Samsung UE32EH5300 - Smart TV, model roku 2012, 3xHDMI, lze přidat WiFi
Toshiba 32L2333DG
Toshiba 39L2333DG
Samsung je prostě Samsung. Neurazí, není ideální, ale je funkční :-E
Vzal bych SmartTV, protože bývá větší podpora přehrávaných formátů z USB či sítě přes DLNA.
Samsung UE32F5000 - nonSmart,model roku 2013, 2xHDMI, 1xUSB
Samsung UE32F5300 - Smart TV, model roku 2013, 3xHDMI, 2xUSB, lze přidat WiFi, záznam vysílání na USB
Samsung UE32EH5300 - Smart TV, model roku 2012, 3xHDMI, lze přidat WiFi
Toshiba 32L2333DG
Toshiba 39L2333DG
Samsung je prostě Samsung. Neurazí, není ideální, ale je funkční :-E
Vzal bych SmartTV, protože bývá větší podpora přehrávaných formátů z USB či sítě přes DLNA.
KamilZ: našiel som len 2-3 temy na 32" TV čo mi vôbec nepomohlo
RoPo: Hej chcem SmartTV len neviem si vybrať :)
Urobil som si nejaký výber a tieto som našiel PHILIPS 32PFL3208H, SAMSUNG UE32F5300, SAMSUNG UE32EH5300, HYUNDAI DLH 32285 SMART, LG 32LN570R
z týchto by si ktoré vybrali? Viem že samsung je samsung, počul som že LG má nejaké problémy v poslednom čase.
RoPo: Hej chcem SmartTV len neviem si vybrať :)
Urobil som si nejaký výber a tieto som našiel PHILIPS 32PFL3208H, SAMSUNG UE32F5300, SAMSUNG UE32EH5300, HYUNDAI DLH 32285 SMART, LG 32LN570R
z týchto by si ktoré vybrali? Viem že samsung je samsung, počul som že LG má nejaké problémy v poslednom čase.
LG má problémy. To se ví. Philips v oblasti TV, co již není pod výrobou Philipsu, ale předal evropskou část z velmi velké části Číně už nemusím, ale jsou zde jiní, co se mohou k Philips TV vyjádřit.
Dobrý den, ano, rád se vyjádřím :-) Televizory značky Philips vyrábí společnost TV Vision, kterou ze 30% vlastní holandský Philips a ze 70% společnost TPV z Tchaj-wanu, která je světovou jedničkou ve výrobě displayů. Tchaj-wanci se sice hrdě hlásí k k čínské národnosti, ale s Čankajškem v čele se tento ostrov vydal spíše cestou Japonska nebo Jižní Koreje, čemuž odpovídá i povaha výroby - promiňte mi ten historický exkurz, nicméně zdálo se mi dobré poukázat na to, že není Čína jako Čína :-) Není také pravdou, že by televizory přestaly být evropské, protože vývoj zůstal převážně na evropské půdě.
V daném výběru bych za Philips také volil model 32PFL3208H a patrně oproti rozpočtu ještě ušetříte. Má nahrávání přes USB i Smart TV. Vyčetl bych rozlišení HD Ready, v dané velikosti to ovšem není příliš znatelné (zásadní je u velkých obrazovek, kde pak můžete vidět každý pixel) a u FullHD modelů budete muset v této relaci udělat kompromis zase jinde (např. nahrávání na USB paměťová zařízení).
Přeji úspěšný výběr
V daném výběru bych za Philips také volil model 32PFL3208H a patrně oproti rozpočtu ještě ušetříte. Má nahrávání přes USB i Smart TV. Vyčetl bych rozlišení HD Ready, v dané velikosti to ovšem není příliš znatelné (zásadní je u velkých obrazovek, kde pak můžete vidět každý pixel) a u FullHD modelů budete muset v této relaci udělat kompromis zase jinde (např. nahrávání na USB paměťová zařízení).
Přeji úspěšný výběr