adobe cs6 zrýchlenie videa ako timelapse
Dobrý den mám velký problem pri zrýchleni klipu,robím timelapsi,doteraz som to zrychloval cez edius ale presiel som na adobe cs6 ide oto že ked zrýchlip klip cez adobe tak je to trošku trhané a neviem prečo,ked dám vyrenderovat už zrýchlení klip cez edius vložený do adobe a už nezrýchlení tak ide to plynule ale ked to dám zrýchlit napr. z 25 sek. na 20 sek a vyrenderujem tak je to už trošku trhané.netuším vôbec čím to je.
Já bych vysvětlení měl. Premiéra to prostě neumí! Protože Premieru CS6 náhodou mám také, tak jsem zkoušel zrychlit klip ze 100 na 150% a také je to trochu trhané. Stejný klip v Ediusu 6.55 po stejném zrychlení jede jako po másle. Nechápu tvůj přechod z Ediusu na Premieru! Není to tím, že na Premieru se dá sehnat snadno krek,
kdežto Edius dnes s licenční politikou už oblafnout nejde?
kdežto Edius dnes s licenční politikou už oblafnout nejde?
Co vím, tak nejlepší zrycholvačky a zpomalovačky umí právě Edius.
Proč jsi na AP přešel? Já jsem byl rád, když jsem od ní utekl k Ediusu. Naposledy jsem s AP Pro pracoval s verzí 1.0 nebo 1.5.
Proč jsi na AP přešel? Já jsem byl rád, když jsem od ní utekl k Ediusu. Naposledy jsem s AP Pro pracoval s verzí 1.0 nebo 1.5.
Eda 6.55 funguje pod Win 8.1 Pro 64bit naprosto v pohodě. Mám to tak na NTB i na stolním PC. Funguje tam i HW kódování. Premiéra CS6 také, ale na Edíka zkrátka nemá!!
no už som si to vygoglil bolo to tažké nájst nato odpoved ale našiel som:) treba dat na zrýchlení klip frame blend a ked ešte nato treba dat warp stabilizer tak treba dat clip/nest ináč to nepojde.
a edius je dobrý ale cs6 sa mi páči viac.
tuje video ktoré som mal na mysli je to zrýchlený timelaps 12hod. do 3 minut
a edius je dobrý ale cs6 sa mi páči viac.
tuje video ktoré som mal na mysli je to zrýchlený timelaps 12hod. do 3 minut