samsung UE40ES5500 nedostatok pamate
zdravim. potreboval by som poradit . na uvedenom tv mi pri nacitavani stranky alebo pri sledovani videa ( napr. na you tube) resetne web prehliadac a zobrazi sa hlaska: vasa relacia bola ukoncena pre nedostatok pamate alebo inych dovodov. obnovit relaciu alebo nacitat domovsku stranku." tento problem nastal pravdepodobne po nainstalovani novsieho firmware ale nie som si isty.
[QUOTE=marek164;473698]zdravim. potreboval by som poradit . na uvedenom tv mi pri nacitavani stranky alebo pri sledovani videa ( napr. na you tube) resetne web prehliadac a zobrazi sa hlaska: vasa relacia bola ukoncena pre nedostatok pamate alebo inych dovodov. obnovit relaciu alebo nacitat domovsku stranku." tento problem nastal pravdepodobne po nainstalovani novsieho firmware ale nie som si isty.[/QUOTE]
Bez ohledu na hlášky, které jsou mnohdy stejně jen zavádějící, se tím nezabývej, stejně s tím nic neuděláš.
Bez ohledu na hlášky, které jsou mnohdy stejně jen zavádějící, se tím nezabývej, stejně s tím nic neuděláš.
Hi, mam ten samí taky problem . update ze 1040 na 1041 me ted TV se sama vypne a nebo zamrzne, ale když jí odpojím od webu tak jede normalně. jeste me napada obnovení do puvodního nastavení, ale to ted nemam čas vyzkoušet.
[QUOTE=marek164;473701]no to si ma nepotesil. neda sa nainstalovat povodny firmware?[/QUOTE]
Vzpomínám si, že to tu kdysi někdo řešil u řady "D". Zkus pohledat.
Vzpomínám si, že to tu kdysi někdo řešil u řady "D". Zkus pohledat.
Hi, tak co jsem zjistil že to dela funkce když je zapnuta HBBTV, pak se TV neresetuje samovolně. ješte napišu na Samsung.. co to je toto.-) za máničku. Ivysilani byla jedina věc co jsem na Smartu TV použival. a ted ani toto nejde:-)
Mám stejný problém u 46ES6570 po instalaci FW 1041.0. V Samsungu o tom vědí, protože hned druhý den ze stránek podpory zmizel a je tam zase ke stažení původní 1040.2. Hold nám, co jsme upgradovali, nezbývá než čekat na opravný FW :-(
Nevrtejte do toho, co funguje (nahrávat další neznámý firmware). Pak se nedivte, že je to po "inovaci" rozbitý :-E
[QUOTE=RoPo;474095]Nevrtejte do toho, co funguje (nahrávat další neznámý firmware). Pak se nedivte, že je to po "inovaci" rozbitý :-E[/QUOTE]
jaky další neznámy FW? ja to stahoval z webu Sasmsung tak očekávam že to pojede. Taková giganticka firma by si to mohla pohlídat aby to bylo na 100% hlavne že už asi měsic je žádam aby dali do FW když se přepína digital. DVB T info o programu při přepínání. abych nemusel pořad mačkat info o programu co právě vysíla to je na kokot. hlavně že 2013 modely f to umí. to přeci nemuže byt takový problema.:)
jaky další neznámy FW? ja to stahoval z webu Sasmsung tak očekávam že to pojede. Taková giganticka firma by si to mohla pohlídat aby to bylo na 100% hlavne že už asi měsic je žádam aby dali do FW když se přepína digital. DVB T info o programu při přepínání. abych nemusel pořad mačkat info o programu co právě vysíla to je na kokot. hlavně že 2013 modely f to umí. to přeci nemuže byt takový problema.:)
o.k tak tam měli napsat že to je neznámy FW a "čerstvý" a že Vám pojebe TV . to bych se rozhodl pro ano nebo "ne"
TV je od utorka v autorizovanom servise a stale neide. Servismen mi tvrdil že oprava moze trvat max 5 dni ak bude treba objednat nejaku suciastku. Hold neviem co tomu je....TV je v záruke tak nech robia!
Hi, vypada ze samsung udelal dneska update na 1042 http://www.samsung.com/cz/support/model/UE40ES5500WXXH-downloads?downloadName=FM pokud to ma nekdo možnost vyzkoušet? ja jsem v praci. Tak doufam že to vyřeší ten samovolny reset při aplikaci HbbTV když byla aktivní.a možna i to co slibyli že daji do FW.už to s nima řeším asi přes mesíc. Hoj
ja uz nic nebudem instalovat. po poslednej aktualizacii FW ktora vraj prebehla uspesne , mam TV od 26.11. 2013 v servise.