Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Sceny vo Vegas v.6

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Spiro
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    9

    1. Ked som otvoril vegas a vytvoril novy projekt pripojil kameru stiskol ikonu capture nestalo sa nic. Mal niekto taky problem? (som uplny zaciatocnik)
    2. Tak som si to stiahol cez Windows Movie Maker ale ked to video otvorim vo vegase je ako jeden celok je mozne ho neako automaticky rozbyt na sceny? Ma to vela kratkych scen ktore by bolo zdlahave delit rucne.
    dakujem za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Scenalizer (nie Live), ale na sceny by to mal vediet rozlozit aj ten WMM2.x
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele starej_vul
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    251

    Alternativa k nahrání z digitální video-kamery je WinDV (www.mourek.cz). Tam se dá nastavit zda chceš to vcelku, nebo v rozdělení na jednotlivé záběry ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas Avatar uživatele Din0
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    182

    Taky jsem vcera zkousel ve VEgas 6 nahrat video z DV kamery pres IE 1394 a po zmáčknutí Capture se vůbec nic nedělo.
    V Uleadu Workshop 2 a movie factory 4 to šlo bet problému, po zapojení kamery se ve WIn XP normálně nadetekuje.
    čím to???
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    649

    ono si to volá externí aplikaci, nezměnili jste si to náhodou v Options, jde tam totiž nastavit cokoliv
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele redburger
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    512

    alebo este ci mas kameru s dv in...potom mozes mackat capture kolko kces a nic sa asi nestane.
    lebo normalne by to malo ist v pohode.stlacis capture, kamera sa rozjede a nahravas si.ak nemas dv in tak play musis stlacit myslim manualne
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele redburger
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    512

    teda myslel som ak ze vtedy sa nic nestane ak kamera nema dv in aby som bol spravne pochopeny .
    lebo urcite to nieje v poriadku zachytavat cez W MM a potom to davat do vegasu a takto.ten problem radsej vyries tak aby ti to islo jak ma a sice ze sa ti to nahra na disk a ukaze ti to potom vsetky klipy a tak dalej.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Kamera na akční scény
    Od JaffaJaffovič v sekci Videokamery
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 21-07-2011, 22:55
  2. 3 nejlepší scény všech dob.
    Od mouty v sekci Filmy
    Reakcí: 44
    Poslední příspěvek: 20-12-2007, 19:54
  3. Vlozeni objektu do sceny - Vegas
    Od Lubi v sekci Editace videa
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 08-01-2006, 12:05
  4. jednotlive sceny va Vegas
    Od strelec_oldd v sekci Editace videa
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 26-09-2005, 16:54
  5. Správne nasvietene scény ???
    Od MOJE v sekci Videokamery
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 02-06-2005, 10:07