Philips 42PFL5008H nebo Samsung UE40F5370 ?
Dobrý den,
chtěl jsem se s vámi poradit kterou z televizí Philips 42PFL5008H nebo Samsung UE40F5370 by jste mi doporučili ? Já jsem v tomto směru úplný amatér takže bych si rád nechal poradit od zkušenějších :) Je to do pokoje studenta a televize by se denně používala min. 6 hodin přes víkendy určitě víc
chtěl jsem se s vámi poradit kterou z televizí Philips 42PFL5008H nebo Samsung UE40F5370 by jste mi doporučili ? Já jsem v tomto směru úplný amatér takže bych si rád nechal poradit od zkušenějších :) Je to do pokoje studenta a televize by se denně používala min. 6 hodin přes víkendy určitě víc
Vybiras mezi hruzou a jeste vetsi hruzou. V tomhle pripade (i kdyz nezname zadne podrobnosti) to bude jedno, co vyberes
Bylo mysleno obrazova hruza
Nicmene, jak jsem psal. Je malo informaci. Hlavne proc jen tyhle dve... A jak jsem psal, v tomto pripade je to uplne jedno... Samsung bude mit nejspise lepe odladeni fw a s tim spolecne veci
Nicmene, jak jsem psal. Je malo informaci. Hlavne proc jen tyhle dve... A jak jsem psal, v tomto pripade je to uplne jedno... Samsung bude mit nejspise lepe odladeni fw a s tim spolecne veci
A jaký bys mi doporučil v této cenové relaci ?
---------- Doplněno v 21:41 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 21:36 ----------
Protože mi tyhle padly do oka když jsme se šli dívat do elektra na televize ... tak je to do pokoje kterej je celkem dost prosvícený,sloužilo by to i k hraní her, denní používání minimálně 6 hodin
---------- Doplněno v 21:41 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 21:36 ----------
Protože mi tyhle padly do oka když jsme se šli dívat do elektra na televize ... tak je to do pokoje kterej je celkem dost prosvícený,sloužilo by to i k hraní her, denní používání minimálně 6 hodin
pro hraní je důležitý input lag, jaký mají tyhle konkrétní TV netuším (v zahraničních recenzích ho většinou měří). Mrknul bych na F6400, nebude to asi žádný zázrak, nicméně měl by být v cenové relaci toho Philipse a obrazově na tom bude určitě líp (ale stejně jako na začátku, netuším, jak je na tom pro hraní her), navíc máš tady k němu celé vlákno, pročti si jej...
Zebricek s TV a input lagy
Dobrý den, ono je to vždy trochu subjektivní, protože lidské oko není žádný prefabrikát :-) Různé značky užívají různé technologie a nastavení a každá přitom může na různé diváky působit různě příjemně. Myslím, že výběr přímo v obchodě je správným krokem. Moc nevím, proč soudíte (to sibelius), že má F6400 lepší obraz? Full Led neznamená vždy výhodu lepšího skutečného kontrastu. Neříkám, že je horší, ale pokud byste měl na mysli právě podsvícení, nezdá se mi to v tomto případě relevantní. Ale samozřejmě můžete myslet nějaké jiné parametry, můžete to specifikovat?
Uz jen proto,ze ty LG IPS panely, co philips cpe do svych tv jsou priserne... Ale asi se kazdy usetreny cent hodi. To uz radej 5xx7. Nevim jestli f6400 ma direct led, pry ano, ale to optavdu lepsi obraz nedela...