Technisat Skystar HD2 instalace ovladačů
Ahoj, poradí mi prosím někdo, jak zprovoznit tuto kartu. Už jsem to dělal před lety, mám i zálohy všeho možnýho, ale ne a ne to teď dát do kupy. Kleknul mi systémový disk, kdy mi vše ohledně příjmu sat. fungovalo, ale bohužel hlava je děravá a teď si nevím rady. Drivery mám stažené, jsou na stránkách stále tytéž, co jsem odtud stáhl už před lety, ale ač provedu jejich instalaci a restart PC, tak ve správci zařízení je stále u karty vykřičník, ovladače nenalezeny a díky tomu ani program zařízení neví. Děkuji. W7 Home Premium.
EDIT: tak jsem to systému vnutil přímo v správci zařízení. Skystar se už objevil v zařízeních jako správně nainstalovaný, nicméně stále zůstalo cosi v neznámých zařízeních, o čemž hlásí, že se nepovedlo instalací technisatu toto zprovoznit.
EDIT: tak jsem to systému vnutil přímo v správci zařízení. Skystar se už objevil v zařízeních jako správně nainstalovaný, nicméně stále zůstalo cosi v neznámých zařízeních, o čemž hlásí, že se nepovedlo instalací technisatu toto zprovoznit.
Otevři si Správce zařízení, najdi kartu, klikni na vlastnosti, dej aktualizovat ovladač, vyhledej ovladač v počítači, najdi si instalaci a klikni na složku Driver, enter a dál to jde samo.
Jo, dík, vždyť píšu, že právě tohle jsem už udělal. Bohužel mi to nedošlo dřív, než jsem to sem napsal a pak jsem tu nenašel možnost jak založené téma smazat. Tak jsem ho aspoň zeditoval s tím, že třeba ještě vyřeším tu část zařízení, u níž se ani tato instalace nadařila a tuším, že by to měla být ještě nějaká součást Skystaru (nejsem už úplně jist, ale řekl bych, že to býavávalo nainstalováno ve dvou položkách), nic jinýho už by to v mém PC být nemohlo.
No já mám taky w7, zkus přímo instalační CD, předpokládám, že máš CD HD, označ přímo Driver, ne celé CD, objeví se okénka s přehazováním souborů a mělo by to chodit.
Jo jinak, Tebe ještě baví sledování a nahrávání ze SAT karty? Já mám několik let stb Technisat, kde si můžu na týden dopředu pomocí EPG zvolit nahrávání kteréhokoli pořadu.
Jo jinak, Tebe ještě baví sledování a nahrávání ze SAT karty? Já mám několik let stb Technisat, kde si můžu na týden dopředu pomocí EPG zvolit nahrávání kteréhokoli pořadu.
Tak jednak pokud nahrávám, což je už minimálně, ale něco přece, tak to rovnou v PC jendoduše stříjám a nemusím řešit případnou nekompatibilitu nebo nevím co ještě. Za druhé nemám důvod investovat do drahých stb dokud to chodí tak jek to je a za třetí mám televizi v PC místo další bedny v pokoji. Nejčastěji když něco dělám na PC, pustím si na druhém monitoru televizi jako kulisu. :-)
CD ani nevím, jaký mám, vycházím z toho, jak to chodilo doposud a to jsem tehdy CD nepoužil. Problém je hlavně v tom, že člověk nemá na tyhle věci už moc času, tudíž se tomu nevěnuju a když se pak něco pos..., už si nepamatuju minulý postup, který byl občas dost specifický a krkolomný, než by se mohlo obecně očekávat podle oficiálních návodů. Teď mám na mysli HW a SW obecně. A pak se člověk občas ptá na základy a pitomosti. :-)
CD ani nevím, jaký mám, vycházím z toho, jak to chodilo doposud a to jsem tehdy CD nepoužil. Problém je hlavně v tom, že člověk nemá na tyhle věci už moc času, tudíž se tomu nevěnuju a když se pak něco pos..., už si nepamatuju minulý postup, který byl občas dost specifický a krkolomný, než by se mohlo obecně očekávat podle oficiálních návodů. Teď mám na mysli HW a SW obecně. A pak se člověk občas ptá na základy a pitomosti. :-)
Nepřipomněl by mi, prosím, někdo, jak zapsat (co vše uvést) filtr do souboru guids.ini. Vím, že tam musím uvést CLSID, ale už si nepamatuju, v čem to tam zeditovat (wordpad?) a co další tam musí být. Matně si pamatuju, že jsem tam kdysi využil již zapsané napotřebné filtry a jejich hodnoty přepsal.
Děkuji.
Děkuji.
[QUOTE=KamilZ;472979]Tak to neznámé zařízení rozklikni, co píše ve vlastnostech (Popis a ID Hardware).[/QUOTE]
Týká se to zmíněného Skystar, ale nevím, co z něj chybí naistalovat, když zařízení je naistalováno (nebo zřejmě tedy asi jeho část viz. obrázek výše) a funguje.
Týká se to zmíněného Skystar, ale nevím, co z něj chybí naistalovat, když zařízení je naistalováno (nebo zřejmě tedy asi jeho část viz. obrázek výše) a funguje.
[QUOTE=pee.tr;473788]Nepřipomněl by mi, prosím, někdo, jak zapsat (co vše uvést) filtr do souboru guids.ini. Vím, že tam musím uvést CLSID, ale už si nepamatuju, v čem to tam zeditovat (wordpad?) a co další tam musí být. Matně si pamatuju, že jsem tam kdysi využil již zapsané napotřebné filtry a jejich hodnoty přepsal.
Děkuji.[/QUOTE]
Vyřešeno, už jsem si to vybavil.
Děkuji.[/QUOTE]
Vyřešeno, už jsem si to vybavil.