Jakou Tv koupit?
Dobrý den.Chtěl bych se zeptat jakou Tv byste mi doporučili.Cena tak do 30 tisíc,velikost obrazovky 60".Chtěl bych to na koukání full hd filmů.Nebráním se ani 3D,ale nemám s ním žádné zkušenosti.Jestli plazma nebo Led je mi celkem jedno..Měl jsem oba tyto tipy a byl jsem spokojený i s LED i plazmou.Nerad bych totiž koupil něco za velké peníze,co by stálo za prd.Předem děkuji za odpovědi.
Dobrý den,chtěl bych nějakou slušnou tv cca za 30tisíc +-..Rozhoduji se mezi 60" Sharp LC-60LE752E,60" LG 60PH670S..Děkuji za odpovědi.
Plazma/LCD? To si musíš rozhodnout sám: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/33686-nez-se-zeptate-hdmi-3d-zvuk-lan-dlna-hbbtv-dalkove-ovladace#post434789
Pokud sneseš plazmu, tak bych raději v 55" Panasonic ST60 nebo mírně přitlačit na 65" (v 60" bohužel nedělají).
Pokud sneseš plazmu, tak bych raději v 55" Panasonic ST60 nebo mírně přitlačit na 65" (v 60" bohužel nedělají).
Koukal jsem na internetu,ale nikde jsem tu tv nenašel co si mi jí napsal...Nevíš kde bych se na ní mohl podívat?Pokud možno nějaký český obchod(Alza,TS Bohemia..)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (loňský model)
V 50" bývá naprosto běžně na prodejnách: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] , včera jsem ji viděl v Datartu a Electrowordu ve Zlíně.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (loňský model)
V 50" bývá naprosto běžně na prodejnách: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] , včera jsem ji viděl v Datartu a Electrowordu ve Zlíně.
Televize parádní,ale ty ceny už tak moc ne..Škoda té co stojí těch 31tisíc,že je to jen 140...Asi si moc vymýšlím :-))A s LED tv nemáš dobré zkušenosti?Ještě jsem našel tady tuhle plazmu 60" Samsung PS60F5500.
Já nesnáším plazmy, blikají mi. Jinak z velkých LCD přesně tu, co jsi psal, nebo Samsung UE55F6400/UE65F6400 (také ji bohužel nedělají v 60", ale podívej se po celé řadě UE6xxx, od 6400 výš). Zrovna také vybírám pro známého: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/36200-sharp-750e-751v-752v
Kterou máš teď na mysli tuhle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ?
Ještě jsem objevil [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] akorát nevím v čem je jako rozdíl s touhle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] mi stejné,akorát cena je jiná